Om os
Startside >  Om os

Om os

På dagens marked for byggeelementer er porte, døre, karme og portmotorer alle sammen synonymer for Hörmann; for på alle disse områder er Hörmann-gruppen Europas største producent. Denne position er resultatet af en udvikling, der har strakt sig over årtier, hvor det, der til at begynde med var et familieforetagende, har vokset støt ved at fokusere på innovation, kvalitetsgaranti og kundenærhed. Hörmann-gruppen ledes i dag i tredje og fjerde generation af firmagrundlæggeren August Hörmanns børnebørn og oldebørn. Komplementarer i selskabet er Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann og Christoph Hörmann.


Hörmann Danmark AS

Hörmann Danmark AS

Det danske datterselskab blev etableret i 2003 med domicil i Randers.

Selskabet beskæftiger i dag ca. 40 medarbejdere rundt om i landet, hvoraf halvdelen har deres dagligdag på domicilet. Vi råder i dag over 2000 kvm. lager og 700 kvm. kontorfaciliteter, hvorfra vi betjener alle vore kunder og samarbejdspartnere.

Endvidere har vi en velorganiseret Serviceafdeling geografisk spredt ud over hele Danmark, så vi kan hjælpe vore kunder hurtigt og effektivt.

Vores mål er at blive danskernes foretrukne portleverandør.


Innovative produkter

Innovative produkter

Grundstenen til virksomhedens udseende i dag blev lagt i 1950’erne, da man startede produktionen af en helt ny vippeport til garager – Berry-porten. I 1960’erne kom så de pladsbesparende ledhejseporte, der åbnes i lodret retning, og som bruges både til garager og til industri- og erhvervsbygninger. De blev starten på en udvikling med store fremtidsmuligheder. Siden da er der hele tiden kommet nye produkter til. Ud over de kendte klassikere omfatter produktudbuddet i dag også rulle- og foldeporte, brandporte og hurtigkørende porte inklusive portmotorer og styringer samt autodock-systemer, brand- og røgbeskyttelsesdøre, hoveddøre, indvendige døre, halvtage og karme.


International vækst

International vækst

Hörmann-gruppen er Europas førende udbyder af døre, porte og låger. Siden grundlæggelsen i 1935 har virksomheden produceret mere end 15 millioner porte, som finder anvendelse i hele verden. På 27 specialiserede fabrikker i Europa, Nordamerika og Asien fremstiller mere end 6.000 medarbejdere porte, låger, døre, karme og åbnere i høj kvalitet til brug i private boliger og erhvervsejendomme. Den verdensomspændende Hörmann-gruppes hovedsæde ligger i den lille tyske by Steinhagen. Den familieførte virksomhed opnåede sidste år en omsætning på over 1 milliard euro. Hörmann har mere end 100 egne salgsafdelinger i over 40 lande. Derudover er virksomheden repræsenteret i omkring yderligere 50 lande via lokale salgspartnere.


Socialt og kulturelt engagement

Hörmann har tradition for at støtte almennyttige organisationer og institutioner, der hjælper handicappede og kronisk syge mennesker.
www.AmHerzen.de finder du informationer på engelsk og tysk om tidligere og aktuelle projekter, som Hörmann har støttet eller stadigvæk støtter.