Lågeåbnere

Komfort og overbevisende sikkerhed, der vækker begejstring

En låge bliver først maksimalt komfortabel med en fjernstyret åbner fra Hörmann, for den er overbevisende med pålidelig teknik på alle områder. Takke være blød start og blødt stop kører din port roligt og jævnt. Registreringen af forhindringer beskytter personer og genstande særligt pålideligt og giver dermed en sikker fornemmelse.

Praktiske ekstra funktioner gør komforten perfekt til dig: for eksempel den automatiske aktiveringsfunktion, som lukker din dør efter et fastlagt tidsinterval* eller muligheden for kun at åbne porten delvist til persongennemgang. Portåbnerne RotaMatic og VersaMatic fås også med et praktisk genopladeligt batteri og som option solpaneler.

* Til denne funktion er en fotocelle, som kan fås som option, nødvendig.

Gode grunde, der taler for Hörmann lågeåbnere

BiSecur trådløst system med certificeret sikkerhed

BiSecur trådløst system med certificeret sikkerhed

Det tovejs trådløse BiSecur-system er lig med fremtidsorienteret teknik til komfortabel og sikker betjening af åbnere til garageporte og låger, døråbnere, lys og meget andet.

Den ekstremt sikre BiSecur-krypteringsproces med stabil, fejlfri rækkevidde, som er udviklet af Hörmann, giver dig vished om, at det ikke er muligt at kopiere dit trådløse signal. Kontrolleret og certificeret af sikkerhedseksperterne fra Ruhr-universitetet i Bochum.
Sikker

Sikker

Lågeåbnere fra Hörmann er ved hjælp af frakoblingsautomatik sikre i hver fase af åbningen og lukningen. Lågen standser omgående i tilfælde af uventede forhindringer. Fotoceller, der fås som ekstraudstyr, og som registrerer personer og genstande uden berøring, giver ekstra sikkerhed. De kan integreres nemt og elegant i sikkerhedssøjlen og placeres i indkørslen. De sikrer bevægelsesområdet for din sidehængte låge eller skydelåge.

Perfekt tilpasset og 100% kompatibel

Perfekt tilpasset og 100% kompatibel

Alle BiSecur-åbnere, modtagere og betjeningspaneler er 100 % kompatible. Ud over din garageport åbner du med en håndsender eller fx et trådløst kodetastatur også bekvemt din låge, som er udstyret med en Hörmann-lågeåbner, din døråbner eller andre apparater med BiSecur-modtagere.
Med vores app* og  BiSecur Gateway kan du bekvemt styre din Hörmann garageport og låge, Hörmann hoveddør** og andre apparater med din smartphone eller tablet.

eller styr bekvemt døråbneren PortaMatic til indendørs samt yderligere enheder pr. smartphone eller tablet.

* Til smartphones eller tablets med iOS- eller Android-styresystem.
** Til denne funktion kræves det, at din Hörmann-hoveddør ThermoCarbon / ThermoSafe er udstyret med den automatiske lås S5 / S7 Smart.
Pålidelig

Pålidelig

Hörmann-lågeåbnere sørger med blødt start og stop for en dejligt støjsvag og sikker portkørsel. Lågen åbner uden ryk og bremser blødt ved lukning. Det skåner lågen og lågeåbneren - og naturligvis også naboens nerver.

Komfortabel forespørgsel om portens position

Komfortabel forespørgsel om portens position

Slut med at skulle ud af døren i regn og blæst for at se efter, om porten er lukket. Med et tryk på en knap viser LED'ens farve på håndsenderen HS 5 BS portens position. Efter ønske kan du lukke porten med et ekstra tryk*** på en knap. Du kan ikke styre din port på en mere bekvem og sikker måde.

***  ved betjening uden udsyn til porten er en ekstra fotocelle påkrævet

Robust

Robust

Lågeåbnerne fra Hörmann er robuste og af høj kvalitet, så de kan modstå den mekaniske belastning. Det vejrfaste materiale med lang levetid garanterer en varig funktion. Til meget kolde områder leveres RotaMatic-modellen med integreret opvarmning.

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

De eksklusive BiSecur-håndsendere gør ud over designet i sort eller hvid også indtryk med den elegante form, som ligger særligt behageligt i hånden.
Hörmanns BiSecur-håndsendere med mulighed for en overflade i højglans med lakeret klaverlook er hædret med den ansete Reddot Design Award for sit eksklusive design.

Ill. Håndsender HS 5 BS med håndsenderstation (option).

Certificeret

Certificeret

Lågeåbnere fra Hörmann er sikre i hver fase af åbningen og lukningen. Driftskræfterne er testet og certificeret af uafhængige prøvningsinstitutter for de gængse portstørrelser og monteringssituationer iht. DIN EN 13241-1.

Kataloger
Videoer
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garageport-åbnere - betryggende sikre

Hörmann Funksystem BiSecur

Sikkert, komfortabelt, eksklusivt

Automatisk garageventilation - Klimasensorer HKSI + HKSA

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørgsmål til vores produkter, er i planlægningsfasen og har brug for rådgivning med hensyn til de forskellige modeller, kombinationsmuligheder og individuelle design? Eller du er måske studerende på en byggeteknisk uddannelse og har brug for teknisk støtte samt detaljer om planlagt håndværk? Brug vores knowhow fra årtiers erfaring - vores arkitektoniske rådgivere ledsager og rådgiver dig gerne.

til Arkitektrådgivning