Arkitektprogram

Med arkitektprogrammet fra Hörmann  kan du nemt og hurtigt oprette individuelle udbudstekster og gøre brug af Hörmann-produkttegningerne. Du kan med den moderne, brugervenlige flade kan du nu endnu nemmere planlægge med Hörmann-produkter. En klar betjeningsstruktur via dropdown-menuer og symboler samt søgefunktionen giver dig hurtig tilgang til udbudstekster og tegninger (DWG og PDF-format) blandt over 500 Hörmann-produkter. Realistiske fotografiske afbildninger supplerer informationerne til mange produkter. Brug hhv. download af arkitektprogrammet er selvfølgelig gratis.

Arkitektprogram som online-version

Du kan med den nye online-version anvende arkitektprogrammet i styresystemerne Windows, MAC og Android. Lige gyldigt om det er på smartphone, tablet, laptop eller computeren på kontoret, du kan med en eksisterende internetforbindelse til enhver tid få vist data fra programmet.

til Online-version

Offline-version

Arkitektprogram som offline-version

Den pålidelige offline-version af arkitektprogrammet står fortsat til rådighed.
Du kan downloade det eller bestille det omkostningsfrit med posten. Det er ikke nødvendigt at installere det. Det kan i Windows også bruges i dit netværk. Du modtager altid løbende opdateringer.

til Offline-version