STS / STU ståldøre og døre i rustfrit stål

Multifunktionsdøre af stål giver overbevisende fordele: Døre til forskellige formål, som er indbygget på samme etage, passer på grund af dørenes gennemgående identiske udseende perfekt til hinanden. Multifunktionsdørene STS / STU i stål og rustfrit stål monteres i niveau og har et elegant udseende.

Få et overblik.

Brand- og røgbeskyttelsesdøre

Brand- og røgbeskyttelsesdøre

Røg- og brandskader kan have fatale livsfarlige følger. Derfor er en sikker udstyring med brand- og røgbeskyttelsesdøre af endnu vigtigere betydning. Godt, at du kan sætte din tillid til de testede og af byggetilsynet godkendte brand- og røgbeskyttelsesdøre fra Hörmann.

Lydisoleringsdøre

Lydisoleringsdøre

Larm forringer ikke bare koncentrationsevnen, men kan udløse stress og gøre én permanent syg. Derfor er det vigtigt at dæmpe larmen så godt som muligt, der hvor den opstår. Hörmann-lydisoleringsdøre leverer et afgørende bidrag dertil med lyddæmpning på op til 42 dB.

Sikkerhedsdøre

Sikkerhedsdøre

Sikkerhed kommer i første række! Indbrudshæmmende døre fra Hörmann er siden 1999 kontrolleret og certificeret iht. de europæiske normer DIN ENV 1627 til 1630. Sikkerhedsdøre med 2 fløje i modstandsklasse RC 3 med fuld panikfunktion iht. EN 1125 sikrer dine nødudgange pålideligt mod indbrudsforsøg.

Universaldøre

Universaldøre

Til lager eller kontor, til indendørs eller udendørs, med eller uden specialudstyr - det store udvalg af universaldøre fra Hörmann lever op til en lang række krav. Ved brug i ydermure er dørene godkendt iht. DIN EN 4351-1.

Gode grunde til Hörmanns STS- / STU-ståldøre og døre i rustfrit stål

Fuldt dækkende og limet dørkonstruktion i plan

Fuldt dækkende og limet dørkonstruktion i plan

Det 62 mm tykke dørblad på dørene STS / STU i stål og rustfrit stål kan fås i varianter uden fals eller med tyk overfals. Den påklæbte forbindelseskonstruktion, som dækker hele fladen og er i plan, øger fløjenes stivhed markant, og får dørene til at lukke med en solid klang.

Dørens opbygning

1. Plade i stål eller rustfrit stål
2. limet på hele fladen
3. Brandsikringsindlæg

Elegant udseende system i alle funktioner

Elegant udseende system i alle funktioner

Hörmanns døre af stål og rustfrit stål er overbevisende med deres ens udseender til alle funktioner og alle kombinationer med hjørne-, blok- eller yderkarme.
På den måde opstår der harmoniske udseende døre med kvalitetsdetaljer som fx den plane overgang fra dørens fløje på døre med 2 fløje eller den plane overgang til overdelen.

Med den ensformige tykkelse på 62 mm får du for hver funktion en tilsvarende dørkonstruktion. Ydermere bliver planlægningen af åbningen i væggen og bredden af gennemgangen meget nem.
Overflader af høj kvalitet i farve eller rustfrit stål

Overflader af høj kvalitet i farve eller rustfrit stål

Model i rustfrit stål

STS- / STU-døre fås også som rustfri ståldøre i V2A, 1.4301 med 240 K-granulering og som option V2A cirkelmatteret og V4A, 1.4571 kvalitet i rustfrit stål til brug i levnedsmiddel- eller medicinalvareindustrien.

Overfladebelægning efter ønske

Som option modtager du STS- / STU-døre i 6 standardfarver, i RAL efter valg, samt i NCS-specialfarver.
Monteres uden mørtel for branddøre

Monteres uden mørtel for branddøre

Kvalitetskarmene til T30 / EI230 og T90 / EI290 branddøre
STS / STU
i stål og rustfrit stål er fra fabrikkens side fyldt ud med mineraluld og kan dermed indbygges hurtigt og rent uden mørtel. Dermed sikres der rene overflader uden snavs eller skader.

Det er en særligt stor fordel til karme af rustfrit stål eller pulverlakerede karme, samt senere indbygning ved fx renovation.

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørgsmål til vores produkter, er i planlægningsfasen og har brug for rådgivning med hensyn til de forskellige modeller, kombinationsmuligheder og individuelle design? Eller du er måske studerende på en byggeteknisk uddannelse og har brug for teknisk støtte samt detaljer om planlagt håndværk? Brug vores knowhow fra årtiers erfaring - vores arkitektoniske rådgivere ledsager og rådgiver dig gerne.

til Arkitektrådgivning