Autodock-systemer

Læssebroer

Læssebroer med næb eller fremføring

Hörmanns læssebroer er de gennemtænkte løsninger til at udligne forskelle mellem forskellige lastvognsdimensioner og læsseramper. Således kan ladningen køres ind eller ud af lastvognen i en enkelt horisontal bevægelse.

Den robuste stålkonstruktion med formstabil platform udligner selv ved ujævne læs uden problemer, hvis lastvognen hælder til siden.

Den pålidelige hydraulik med 2 løftecylindere og en cylinder til læben klarer alle situationer, er let at betjene og frem for alt sikker. For disse læssebroer er udstyret med automatiske nødstop-ventiler i løftecylinderen. Man sikrer læssebroen på et øjeblik. Det er vigtigt, hvis en lastvogn kører for hurtigt væk fra en platform med last.

Hörmann tilbyder den rigtige løsning til enhver læssesituation, som giver en effektiv på- og aflæsning. Få udførlig rådgivning fra Hörmanns specialist i autodock-systemer.

Porttætninger

Porttætninger - godt beskyttet hele vejen rundt

Hörmanns porttætninger beskytter de varer, som skal læsses, mod vejrpåvirkninger, sparer på energiomkostningerne, forhindrer trækluft og dermed, at personalet bliver væk på grund af sygdom. Sammen med læssebroer er komplekse halvtage og udbygninger til ramper overflødige.

Hörmanns porttætning med top- og sidedug passer til alle lastvognstyper og er derfor universelt anvendelige. Top og sideduge af høj kvalitet, monteret på en galvaniseret ramme, som kan trykkes ind, giver en stabil, fleksibel og rivfast konstruktion. Duge og rammedele fremstilles montagevenligt som enkeltdele, der kan skrues fast. Derfor kan de på en økonomisk måde skiftes ud uden problemer. Det omfangsrige sortiment afsluttes af oppustelige porttætninger samt puder- og porttætninger til særlige anvendelser.

Portslusere

Portsluser - godt beskyttet hele vejen rundt

Portsluser placeres foran hallen. Det betyder: Hallen kan anvendes helt ud til ydervæggene. Hörmanns portsluser er altid et godt valg, når hallen ikke giver mulighed for installation af indendørs ramper, eller man ikke kan køre ind under ramperne.

En komplet portsluse består af platform med læssebro, væg- og loftsbeklædning samt læsseåbning med porttætning.

Sammen med isolerede industriporte fra Hörmann er portsluser særligt at anbefale til af læsse temperaturømtålelige varer.
Her kan lastvogne både køre op til i en 90° vinkel og sidelæns i en spids vinkel. Vi leverer portslusere som enkeltdele eller rækkeanlæg.

Steder til læsning optager til tider en stor del af klimaskærmen på erhvervsejendomme. Dermed gemmer de på et enormt potentiale for energibesparelse - du finder informationer om amortisering og ombygninger i Hörmanns energisparenøgle.

Gode grunde til at vælge Hörmann-autodock-systemer

Robuste læssebroer

Robuste læssebroer

Lang levetid og kvalitet går hånd i hånd. Læssebroer skal kunne holde stand i den rå hverdag med lastninger. Derfor fremstilles alle komponenter af kvalitetsmaterialer.
Konstruktionen af alle læssebroer lever op til EN 1398 og er rundhåndet dimensioneret i forhold til robustheden.

Særligt stabile fladankre, ventilationsåbninger i vinkeljern og vinkelstel, som kan skrues fast, sikrer en pålidelig forankring i bygningselementet, en af de vigtigste forudsætninger for en lang levetid.
Energieffektive portsluser

Energieffektive portsluser

Læssebroen monteres med en portsluse direkte foran hallen. På den måde kan hallens åbning lukkes energieffektivt af med en industriport.
Der stilles allerede i tilbudsfasen typestatistiker til rådighed til Hörmann-portsluser, hvor de maksimale belastninger fra vind og sne er defineret.

Eventuelle ujævnheder i underlaget kan nemt udlignes med fødder, som kan justeres.
Fleksible porttætninger

Fleksible porttætninger

Porttætninger er frem for alt effektive, når de er optimalt tilpasset til de køretøjer, som kører op til dem, og til læssesituationen. Dertil kræves et bredt spektrum af fleksible løsninger.
Robuste tætninger til rulleporte med forskellige rammekonstruktioner forhindrer, at de bliver beskadiget, når køretøjer kører op.
Oppustelige porttætninger slutter tæt om køretøjer med forskellige mål.

Duge, som kan rulles op, udligner også større højdeforskelle mellem køretøjer.
For at udligne køretøjers bevægelser hhv. i tilfælde af deponering af udskiftelige containere anbefales porttætninger med teleskopiske linkarme eller løftende tagkonstruktioner.
Kompatible styringssystemer

Kompatible styringssystemer

Fra udviklingsstadiet frem til produktionen stammer styringen til porte og læssebroer hos Hörmann fra samme hånd og er optimalt afstemt med hinanden. Du drager dermed fordel af det samlede betjeningskoncept med standardiserede størrelser på kabinetter og ens kabelsæt til læssebroer og portstyringer.

En yderligere fordel: Hvis læssebroens styring placeres under portstyringen, så kan begge styringer samles i en kompakt enhed.
Kataloger
Videoer

DOBO-systemet: Tilkørsel, hvor dørene først åbnes senere

Optimalt afstemt system

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørgsmål til vores produkter, er i planlægningsfasen og har brug for rådgivning med hensyn til de forskellige modeller, kombinationsmuligheder og individuelle design? Eller du er måske studerende på en byggeteknisk uddannelse og har brug for teknisk støtte samt detaljer om planlagt håndværk? Brug vores knowhow fra årtiers erfaring - vores arkitektoniske rådgivere ledsager og rådgiver dig gerne.

til Arkitektrådgivning