Brandsikre skydeporte

Brandsikre skydeporte, der giver en pålidelig ejendomsbeskyttelse

Afhængig af brandbelastningen leverer Hörmann pålidelige og driftssikre skydelåger i 1- og 2-fløjet udførelse. Konstruktioner til brandsikring er testet iht. DIN 4102, løbende kvalitetskontrolleret af instituttet for materialetests i Braunschweig og godkendt af DIBt.
Røgtætte, brandsikre skydeporte, der giver sikre flugt- og redningsveje, er desuden også testet iht. DIN 18095. De anbefales til alle områder med meget persontrafik, hvor mennesker i tilfælde af brand skal beskyttes mod spredning af livsfarlige røggasser.
For at give en hurtig gennemgang til personer og gennemkørsel med sækkevogne eller mindre transportvogne tilbydes brandsikre skydeporte med gang-/flugtdør. Generelt set er gang-/flugtdørene af brandtekniske grunde udstyret med en glideskinne-dørpumpe.

Gode grunde til at vælge Hörmann-skydedøre til brand- og røgbeskyttelse

Førsteklasses udseende

Førsteklasses udseende

Hörmann-skydeporten er en moderne udseende port med en patenteret V-not i elementsamlingen uden synlige skrueforbindelser. Den høje stabilitet sikres med labyrintprofilen, der er fortandet i sig selv. De 72 mm tynde elementer er limet i plant niveau over hele fladen, og sættes op i række ved hjælp af gevindstænger. Dermed fås et portblad med regelmæssigt brede samlingskanter, der løber parallelt med hinanden.

De enkelte elementer er fremstillet af op til 9 meter lange stykker, uden forstyrrende svejsesømme. På den måde opstår der et førsteklasses udseende.
Præcis styring af portbladet

Præcis styring af portbladet

Den cylindriske kørerulle i forbindelse med den patenterede køreskinne sørger for optimal vægtfordeling. Ophængt på kuglelejer er der garanti for at porten kører roligt og er nem at betjene. Køreskinnen kan indstilles præcist i 3 dimensioner med justeringsskruerne. Med køreskinnens afskærmning i portbladets farve opstår der et harmonisk helhedsbillede.

Løber direkte på uden indløbsprofil

Løber direkte på uden indløbsprofil

Denne mulige model for porten er alternativet til 2-fløjede sidehængte døre i projektbyggeri, fx i indgangspartier. Da porten i indløbet kører direkte på et panel i rustfrit stål på væggen, gøres den lyse gennemgang bredere, og portens fornemme udseende forstyrres ikke af en fals. Hvis opbevaringsrummet bliver lavet som nicheløsning med nicheklap, kommer porten nærmest til at være usynlig.

Sikkerheden sikres af affjedrede lukkebolte i rustfrit stål, isoleringslag og dobbelte gummitætninger.
Med komfortabel åbnerløsning

Med komfortabel åbnerløsning

Kombinationen af en skydeport i stål eller rustfrit stål med portåbnerne SupraMatic HT eller ITO 400 gør det muligt at åbne og lukke porten hurtigt i den daglige drift. For at opnå roligt og skånsomt portløb anbefales brugen af portåbnerne SupraMatic HT og ITO 400 FU med soft-start og soft-stop som standard. Den komfortable betjening udføres med håndsender, trykknap eller nøglekontakt. I tilfælde af brand låser en patenteret mekanisme portåbneren op. Porten lukkes så sikkert med vægte.

Kataloger

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørgsmål til vores produkter, er i planlægningsfasen og har brug for rådgivning med hensyn til de forskellige modeller, kombinationsmuligheder og individuelle design? Eller du er måske studerende på en byggeteknisk uddannelse og har brug for teknisk støtte samt detaljer om planlagt håndværk? Brug vores knowhow fra årtiers erfaring - vores arkitektoniske rådgivere ledsager og rådgiver dig gerne.

til Arkitektrådgivning