Kontrolsystemer for tilkørsel

Hotelanlæg, firmatilkørsler, begivenhedsområder, offentlige pladser: Vi er med vores produktudbud din stærke partner for kontrolsystemer for tilkørsel på alle sikkerhedsområder og til alle sikkerhedsbehov.

Vi tilbyder pullerter med forskellige funktioner, spærrebomme og løftebomme samt vores sømmåtter. Efter ønske leverer vi komplette styringskoncepter, så du får det passende system til lige netop dit sikkerhedsbehov.

 Hörmann sætter nye sikkerhedsstandarder, hvad enten du vælger vores Security Line til private og offentlige områder eller vores High Security Line til maksimal beskyttelse i højsikkerhedsområder.

Security Line - Sikkerhed på private og offentlige områder

Automatiske pullerter

Automatisk pullerter fås i tre varianter. Som modeller med integreret elektromekanisk motor til mellemstor benyttelsesfrekvens og en variant med integreret hydraulisk motor til høj benyttelsesfrekvens. Den automatiske pullert RI-H med forstærket cylindermateriale byder på en særlig høj grad af sikkerhed.

Halvautomatiske pullerter

De halvautomatiske pullerter med integrerede gastrykfjedre egner sig til en lav benyttelsesfrekvens. En strømtilslutning er ikke nødvendig til installationen. Pullerten sænkes, når den trykkes manuelt ned, mens de integrerede gastrykfjedre sørger for at løfte den igen.

Aftagelige pullerter

Til en meget lav benyttelsesfrekvens på ca. 2 bevægelser pr. dag anbefales de aftagelige pullerter, som kan monteres på gadeniveau uden værktøj. Den lukkede sokkel sørger for, at der ikke er en åbning i vejen, når pullerten er taget af.

Faststående pullerter

De faststående pullerter med bundplade har samme udseende som de automatiske og halvautomatiske pullerter. Cylindrene kan afmonteres i tilfælde af beskadigelser. De faststående pullerter med bundforankring har et godt forhold mellem prisen og ydelsen og egner sig derfor fremragende som startmodel. Til områder, hvor der er brug for en særlig høj grad af beskyttelse, anbefaler vi de faststående RI-FF-pullerter med forstærket cylindermateriale og bundbefæstigelse.

High Security Line - Maksimal beskyttelse i højsikkerhedsområder

High Security-pullerter

Pullerterne fra vores High Security Line egner sig til sikker beskyttelse i sensible områder. De fås i automatiske, aftagelige og faststående udførelser, de er naturligvis certificerede og opfylder alle relevante sikkerhedskrav. Cylindrene i vores High Security Line har samme udseende som Security Line-cylindrene.

Spærrebomme

Til øget sikkerhed ved op til 6 meter brede ind- og udkørsler anbefaler vi brugen af spærrebomme. De fås i varianterne Road Blocker 500 med en spærrehøjde på 500 mm og Road Blocker 1000 med en spærrehøjde på 1000 mm. Road Blocker 500 SF egner sig til montering på færdige underlag, da jordarbejde ikke er nødvendigt til monteringen.

Løftebomme

Løftebomme sørger for en kontrolleret ind- og udkørsel for op til 10 m bredde. De egner sig til en høj benyttelsesfrekvens og opfylder tilsvarende høje sikkerhedskrav.

Sømmåtter

Sømmåtter muliggør en kontrolleret gennemkørsel i en side og forhindrer samtidig en gennemkørsel i den modsatte retning. Varianten Tyre Killer M egner sig til en mellemstor benyttelsesfrekvens, mens Tyre Killer H kommer i brug ved høje benyttelsesfrekvenser.

Gode grunde til at vælge Hörmann-kontrolsystemer for tilkørsel

Kompakt og fleksibel montering

Kompakt og fleksibel montering

På pullerterne med integreret hydraulisk motor er alle funktionskomponenter monteret kompakt i pullert-enheden. Det integrerede hydrauliksystem har kun brug for ringe oliemængder, hvilket reducerer miljørisikoen. Der kan også bruges biologisk nedbrydelig olie, som helt udelukker miljørisici. En anden fordel: Styringen kan monteres op til 80 meter fra pullerten ved hjælp af en strøm-/styreledning.

Pullert-modeller med samme udseende

Pullert-modeller med samme udseende

Til individuel kombination af pullerter fra vores Security og High Security Line har alle pullert-cylindre samme udseende. Desuden kan faststående, halvautomatiske og automatiske pullerter kombineres perfekt med hinanden på grund af bundpladerne med ens udseende. Det samlede indtryk er altid 100 % harmonisk.

Hurtig sikkerhed i nødstilfælde

Hurtig sikkerhed i nødstilfælde

En frigivet tilkørsel behøver ikke at være en sikkerhedsrisiko. Ved hjælp af EFO nødfunktionen (Emergency Fast Operation) køres de forsænkede pullerter, spærrebomme og løftebomme samt sømmåtter ud i løbet af kun ca. 1,5 sekunder, så sikkerheden genoprettes lynhurtigt i nødsituationer.

Individuelle styringskoncepter

Individuelle styringskoncepter

Med blot én styring kan eksempelvis flere pullerter samles til ét komplet styringskoncept. Inden for konceptet kan der konfigureres master- og slave-forbindelser mellem pullerterne. Styringens forbindelse oprettes ved hjælp af servicevenlige klemmer til hurtig tilslutning. De gør montering og service nemmere. Styringen kan stadig udvides med betjeningspaneler (fx kodetastaturer) og/eller yderligere tilslutningsenheder, fx for induktionssløjfer.

Trådløst BiSecur-system

Trådløst BiSecur-system

Kontrolsystemerne for indkørsel kan også betjenes komfortabelt med det trådløse Bisecur-system. Med den ekstremt sikre krypteringsmetode, som er udviklet af Hörmann, er du sikker på, at det ikke er muligt for andre personer at kopiere dit trådløse signal.

Kataloger

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørgsmål til vores produkter, er i planlægningsfasen og har brug for rådgivning med hensyn til de forskellige modeller, kombinationsmuligheder og individuelle design? Eller du er måske studerende på en byggeteknisk uddannelse og har brug for teknisk støtte samt detaljer om planlagt håndværk? Brug vores knowhow fra årtiers erfaring - vores arkitektoniske rådgivere ledsager og rådgiver dig gerne.

til Arkitektrådgivning