Rulleporte og rullegitre

Rulleporte og rullegitre - værdi for pengene, robust og pålidelig

Hörmanns rulleporte og rullegitre af aluminium og stål er særligt økonomiske og robuste på grund af deres geniale konstruktion med kun få komponenter. Det er afslutningerne, som hele tiden viser deres værdi i den daglig drift. Rulleporte og rullegitre optager nærmest ingen plads over åbningen. De vikles kompakt sammen bag overliggeren. Til siderne og under loftet mistes der ikke noget værdifuldt halareal.

Den høje specialisering hos Hörmann indenfor konstruktion af rulleporte og rullegitre overgår langt den normale standard. For vores kompetente team hører det til en del af hverdagen at realisere specialløsninger.

Rullegitteret RollMatic egner sig med sin kompakte konstruktion med maks. 335 mm pladsbehov til overliggeren hhv. monteringsdybde især til aflåsning i butikker, hvor der ikke er meget plads.

Porte optager til tider en stor del af klimaskærmen på erhvervsejendomme. Dermed gemmer de på et enormt potentiale for energibesparelse - du finder informationer om amortisering og ombygninger i Hörmanns energisparenøgle.

Gode grunde, der taler for Hörmann rulleporte og rullegitre

Innovativ trækfjederteknik

Innovativ trækfjederteknik

Sikker og gennemprøvet

Manuel åbning og lukning af porten gøres betydeligt lettere med trækfjeder-teknikken. Rulleporte / rullegitre SB og TGT i en størrelse på op til 6000 × 4500 mm kan bevæges med meget lidt kraft. For rulleporte / rullegitre med lågeåbnere som option skåner trækfjeder-teknikken portens mekanik og åbnerens tekniske dele.

Høj sikkerhed uden sensorer i portens vedhæng

Høj sikkerhed uden sensorer i portens vedhæng

Standard kraftbegrænsning for WA 300 R S4 / WA 300 AR S4

Sammen med disse lågeåbnere er rulleportene / rullegitrene SB og TGT overbevisende på grund af høj sikkerhed, når der åbnes og lukkes.

På grund af seriens standardmæssige kraftbegrænsning i retningen "Port-åbn" og "Port-luk" kræves der for de fleste slags portduge og størrelsesområder ikke nogen installation af en kantsikring eller indtrækssikring for at opfylde kravene til DIN EN 12453. Desuden kræver porten meget lidt vedligeholdelse, da der på portens vedhæng ikke er monteret nogen sensorer med spiralkabler, som er sårbare overfor slid.
Hurtig, skånsom og sikker åbning af porten

Hurtig, skånsom og sikker åbning af porten

Udstyrspakke S6 med FU-åbner og styring

Optimer jeres virksomheds processer og sænk varmetabet med muligheden for udstyrspakken S6 inkl. FU-portåbner til rulleporten DD med Decotherm-portdug. Porten åbner så med op til 1,1 m/s - og dermed lige så hurtigt som en hurtigkørende port. Yderligere fordele: Indbygningsmål samt anskaffelses- og driftsomkostninger er markant lavere end for en hurtigkørende port.

Takket være det bløde start og stop fungerer porten på trods af tempoet særligt skånende - det aflaster portens mekanik og forlænger dermed dens levetid. Et fotocelleanlæg i køreskinnen sikrer den nødvendige høje sikkerhed og er desuden pålideligt beskyttet mod slid og beskadigelse.
Meningsfulde detaljer, der giver en lang levetid

Meningsfulde detaljer, der giver en lang levetid

Gennemtænkt konstruktion med indløbstragt og stormkroge

Indløbstragten på rulleporten DD reducerer effektivt slitagen på portdugen. Hvis det skulle blive nødvendigt, kan man derudover nemt skifte tragten ud. Ofte udfylder de produkter, vi udvikler, desuden flere funktioner på samme tid.

Stormkroge på rulleportens hængsler beskytter fx din port mod skader forårsaget af vindbelastning; desuden giver de en fremragende indbrudsbeskyttelse, da profilen ikke er nem at trykke ud af styret.
Kataloger

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørgsmål til vores produkter, er i planlægningsfasen og har brug for rådgivning med hensyn til de forskellige modeller, kombinationsmuligheder og individuelle design? Eller du er måske studerende på en byggeteknisk uddannelse og har brug for teknisk støtte samt detaljer om planlagt håndværk? Brug vores knowhow fra årtiers erfaring - vores arkitektoniske rådgivere ledsager og rådgiver dig gerne.

til Arkitektrådgivning