Systemer til kontrol af til- og frakørsel foran firmabygninger

Systemer til kontrol af til-
og frakørsel

Systemer til kontrol af til- og frakørsel

Vil du forhindre, at uvedkommende kan køre på din private grund eller dit firmaterræn? Eller leder du efter en sikker løsning, så offentlige pladser eller områder til arrangementer kan sikres? Uanset om du vil kontrollere trafikken eller sikre en gennemkørsel – Hörmann systemer til kontrol af til- og frakørsel sætter nye standarder med hensyn til sikkerhed.

Uanset beskyttelsesområde og -behov: Vores produktprogram giver dig mulighed for løsninger, der er skræddersyet efter dine individuelle behov. Alle vores systemer til kontrol af til- og frakørsel kan betjenes med den trådløse Hörmann BiSecur-teknik.

Zufahrtskontrollsystem sichert Fußgängerzone ab

Oversigt over vores løsninger

Pullerter

Security Line Icon-pullert

Pullerter fra Hörmann Security Line giver mulighed for pålidelig og fleksibel kontrol af til- og frakørsel.

Afhængigt af brugsfrekvensen og anvendelsestilfældet kan du vælge mellem

  • Automatiske pullerter
  • Halvautomatiske pullerter
  • Aftagelige pullerter
  • Faststående pullerter

Hvis du ønsker at sikre meget følsomme områder mod uautoriseret gennemkørsel i nødsituationer, har vores pullerter fra Hörmann High Security Line en løsning til alle behov. I faktiske crashtests er vores High Security-pullerters modstandsdygtighed kontrolleret og derefter certificeret efter internationale standarder.

Afhængigt af brugsfrekvensen og anvendelsestilfældet kan du vælge mellem

  • Automatiske pullerter
  • Aftagelige pullerter
  • Faststående pullerter

Info til pullerterne

Sikkerhedsbarrierer

Spærrebomme før tilkørslen

Sømmåtter

Vælg mellem Tyre Killer M og Tyre Killer H til sikring af gennemkørslen.

Til produktet

Spærrebomme før tilkørslen

Spærrebomme

Vælg mellem Road Blocker 500, Road Blocker 1000 og Road Blocker 500 SF til sikring af gennemkørslen.

Til produktet

Pullert foran palads

Pullerter

Vælg mellem automatiske og aftagelige og faststående pullerter fra vores High Security Line for at dække dit beskyttelsesbehov.

Til produktet

Til områder, der kræver den højeste mulige sikkerhed, og som skal beskyttes permanent eller midlertidigt mod uautoriseret indkørsel, er vores sikkerhedsbarrierer fra Hörmann High Security Line den rigtige løsning. Takket være variationen af modeller kan de certificerede pullerter anvendes fleksibelt og, lige som vores gennemkørselsspærringer, også effektivt tilbageholde lastbiler i høj hastighed. Med vores dækblokader med pigge er det muligt at sikre kontrolleret gennemkørsel i kun den ene retning. Både dækblokader med pigge og gennemkørselsspærringer fra Hörmann kan med stor pålidelighed sikre op til seks meter brede gennemkørsler.

Indkørselsskydeporte

Hörmann indkørselsskydeporte af stabile stålprofiler leveres som et komplet element med en åbningsbredde på op til 16 meter. Dermed er det muligt at opnå en bredde på 32 meter til anlæg med to retninger. Konstruktionen er fritbærende. Fordelen er, at der ikke er meget arbejde med fundamentet, ingen montering af køreskinnen, ingen fejl ved portkørslen i tilfælde af is, sne eller større mængder snavs.


Til indkørselsskydeportene

Kataloger