Det bredeste udvalg i Europa

Døre

Døre og karme til projektbyggeri

Hörmann har i årtier kontinuerligt udbygget sit udvalg af døre til det nuværende komplette udbud. Ud over denne rige palet af modeller til projektbyggeri tilbyder Hörmann også individuelle løsninger med samtykke i det enkelte tilfælde. Højtspecialiserede fabrikker udvikler og producerer bygningselementer, der er kendetegnet ved kvalitet, funktionssikkerhed og lang levetid.
Med tilstedeværelsen i de vigtigste internationale erhvervsregioner er vi en stærk, fremtidsorienteret partner i forbindelse med industri- og erhvervsbyggeri.

STS / STU ståldøre og døre i rustfrit stål

Multifunktionsdøre af stål giver overbevisende fordele: Døre til forskellige formål, som er indbygget på samme etage, passer på grund af dørenes gennemgående identiske udseende perfekt til hinanden. Multifunktionsdørene STS / STU i stål og rustfrit stål monteres i niveau og har et elegant udseende.

 til STS / STU ståldøre og døre i rustfrit stål

 

Døre til lejlighedsbyggeri

Indgangsdøre

Vi kan føle os godt tilpas mange steder og på mange forskellige måder. I byen eller på landet, udenfor i naturen eller også hos gode venner. Men der er denne her enestående og umiskendelige følelse, som ethvert menneske mærker på sin egen måde. Som indtræder i det øjeblik, hvor vedkommende åbner sin hoveddør og fornemmer: Her er mit hjem!

 

til Indgangsdøre

Funktionsdøre til lejlighedsbyggeri

Kvalitetsdøre af stål: Til den sikrede kælderindgang, værkstedet og hobbyrummet, børne- eller ungdomsværelset, loftsværelset eller til gennemgangen fra garagen til huset.

 

til Funktionsdøre til lejlighedsbyggeri

Separate døre til garager

Separate døre er simpelthen praktiske. Hos Hörmann får du til Berry-vippeporten, ledhejseporten eller rulleporten RollMatic en ens udseende separat garagedør.

 

til Separate døre til garager

Gode grunde til at vælge Hörmann-døre

Mærkekvalitet fra Tyskland

Mærkekvalitet fra Tyskland

Hörmann-produkter udvikles og produceres egenhændigt i højt specialiserede værker.

Produkter, der holder i generationer

Produkter, der holder i generationer

Langtidstests under virkelighedstro forhold garanterer højtudviklede standardprodukter i Hörmann-kvalitet.

Med øje for fremtiden

Med øje for fremtiden

Hörmann går i front som et godt eksempel. Derfor dækkes 100 % af virksomhedens energiforbrug allerede i dag af grøn strøm.