Lågeåbnere

Komfort og overbevisende sikkerhed, der vækker begejstring

En låge bliver først maksimalt komfortabel med en fjernstyret åbner fra Hörmann, for den er overbevisende med pålidelig teknik på alle områder. Takke være blød start og blødt stop kører din port roligt og jævnt. Registreringen af forhindringer beskytter personer og genstande særligt pålideligt og giver dermed en sikker fornemmelse.

Praktiske ekstra funktioner gør komforten perfekt til dig: for eksempel den automatiske aktiveringsfunktion, som lukker din dør efter et fastlagt tidsinterval* eller muligheden for kun at åbne porten delvist til persongennemgang. Portåbnerne RotaMatic og VersaMatic fås også med et praktisk genopladeligt batteri og som option solpaneler.

* Til denne funktion er en fotocelle, som kan fås som option, nødvendig.

Gode grunde, der taler for Hörmann lågeåbnere

Trådløst BiSecur-system med certificeret sikkerhed

Trådløst BiSecur-system med certificeret sikkerhed

Det tovejs trådløse BiSecur-system står for fremtidsorienteret teknik til komfortabel og sikker betjening af garageporte og lågeåbnere, døre, lys og meget andet.
Den ekstremt sikre BiSecur-krypteringsproces med stabil, fejlfri rækkevidde, som er udviklet af Hörmann, giver dig vished om, at det ikke er muligt at kopiere dit trådløse signal. Kontrolleret og certificeret af sikkerhedseksperterne fra Ruhr-universitetet i Bochum og uafhængige kontrolinstitutter.

Perfekt tilpasset

Perfekt tilpasset

Alle BiSecur-portåbnere, modtagere og betjeningselementer er 100 % kompatible. Med en håndsender eller en trådløs knap kan du betjene garage- og indkørselslågen og derudover dørlåse, døråbnere eller andre apparater med BiSecur-modtagere. HCP-interfacet, som er standard i alle Hörmann portåbnere, gør mange funktioner mulige. Alle Hörmann garage- og indkørselslågeåbnere kan nemt forbindes med eksterne Smart Home-systemer.

Praktisk forespørgsel om portpositionen

Praktisk forespørgsel om portpositionen

Det er ikke længere nødvendigt at gå udenfor i dårligt vejr  for at se efter, om porten er lukket eller ej. Med et tryk på en knap vises portens position med LED'ens farve på håndsenderen HS 5 BS eller på den indvendige trykkontakt FIT 5 BS.  Efter ønske kan du lukke porten med et ekstra tryk * på en knap. Det kan ikke være mere sikkert og nemt.

*  Ved betjening uden udsyn til porten er en ekstra fotocelle påkrævet

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

De eksklusive BiSecur-håndsendere gør ud over designet i sort eller hvid også indtryk med den elegante form, som ligger særligt behageligt i hånden.
Hörmanns BiSecur-håndsendere med mulighed for en overflade i højglans med lakeret klaverlook er hædret med den ansete Reddot Design Award for sit eksklusive design.

Ill. Håndsender HS 5 BS med håndsenderstation (option).

Sikker

Sikker

Lågeåbnere fra Hörmann er ved hjælp af frakoblingsautomatik sikre i hver fase af åbningen og lukningen. Lågen standser omgående i tilfælde af uventede forhindringer. Fotoceller, der fås som ekstraudstyr, og som registrerer personer og genstande uden berøring, giver ekstra sikkerhed. De kan integreres nemt og elegant i sikkerhedssøjlen og placeres i indkørslen. De sikrer bevægelsesområdet for din sidehængte låge eller skydelåge.

Pålidelig

Pålidelig

Hörmann-lågeåbnere sørger med blødt start og stop for en dejligt støjsvag og sikker portkørsel. Lågen åbner uden ryk og bremser blødt ved lukning. Det skåner lågen og lågeåbneren - og naturligvis også naboens nerver.

Robust

Robust

Lågeåbnerne fra Hörmann er robuste og af høj kvalitet, så de kan modstå den mekaniske belastning. Det vejrfaste materiale med lang levetid garanterer en varig funktion. Til meget kolde områder leveres RotaMatic-modellen med integreret opvarmning.

Certificeret

Certificeret

Lågeåbnere fra Hörmann er sikre i hver fase af åbningen og lukningen. Driftskræfterne er testet og certificeret af uafhængige prøvningsinstitutter for de gængse portstørrelser og monteringssituationer iht. DIN EN 13241-1.

Kataloger
Videoer
Hörmann Funksystem BiSecur

Sikkert, komfortabelt, eksklusivt