Portåbnere

Komfort og sikkerhed i hjemmet

Hvem har lyst til at stige ud af bilen i regn og blæst eller midt om natten blot for at åbne garagen. Med en portåbner fra Hörmann har man altid "fri bane", for man åbner garageporten og gårdporten hurtigt, komfortabelt og sikkert fra bilen per håndsender. Hörmann tilbyder innovativ åbnerteknik med den komfortable og hurtige SupraMatic, ProMatic til en fordelagtig pris samt ProMatic Akku, åbneren til garagen uden strømtilslutning.
Det nye trådløse system BiSecur er standard for alle garageportåbner. Det innovative trådløse system BiSecur fra Hörmann med statusvisning er overbevisende på grund af enestående komfort- og sikkerhedsfunktioner samt håndsenderen i eksklusivt design og højglans.

Med Hörmann BiSecur Gateway som option kan man bekvemt styre sin Hörmann garageport og låge, Hörmann hoveddør* og andre apparater med ens smartphone eller tablet. Derudover kan port- og lågeåbnernes position vises samt hoveddørens aflåsningstilstand*, når du er på farten. Man finder yderligere informationer i brochuren "BiSecur SmartHome" og på www.bisecur-home.com.

*med særudstyr

Gode grunde, der taler for Hörmann portåbnere

BiSecur trådløst system med certificeret sikkerhed

BiSecur trådløst system med certificeret sikkerhed

Det tovejs trådløse BiSecur-system er lig med fremtidsorienteret teknik til komfortabel og sikker betjening af åbnere til garageporte og låger, døråbnere, lys og meget andet.

Den ekstremt sikre BiSecur-krypteringsproces med stabil, fejlfri rækkevidde, som er udviklet af Hörmann, giver dig vished om, at det ikke er muligt at kopiere dit trådløse signal. Kontrolleret og certificeret af sikkerhedseksperterne fra Ruhr-universitetet i Bochum.
Sikker

Sikker

Hörmann automatiske garageporte gør det svært for indbrudstyve: Når porten er lukket, går løftesikringen automatisk i indgreb i motorstangens anslag. Porten er straks låst og er beskyttet mod åbning. Løftesikringen fungerer udelukkende mekanisk og virker derfor også i tilfælde af strømsvigt - i modsætning til modellerne fra andre fabrikanter.

Perfekt tilpasset og 100% kompatibel

Perfekt tilpasset og 100% kompatibel

Alle BiSecur-åbnere, modtagere og betjeningspaneler er 100 % kompatible. Ud over din garageport åbner du med en håndsender eller fx et trådløst kodetastatur også bekvemt din låge, som er udstyret med en Hörmann-lågeåbner, din døråbner eller andre apparater med BiSecur-modtagere.
Med vores app* og  BiSecur Gateway kan du bekvemt styre din Hörmann garageport og låge, Hörmann hoveddør** og andre apparater med din smartphone eller tablet.

eller styr bekvemt døråbneren PortaMatic til indendørs samt yderligere enheder pr. smartphone eller tablet.

* Til smartphones eller tablets med iOS- eller Android-styresystem.
** Til denne funktion kræves det, at din Hörmann-hoveddør ThermoCarbon / ThermoSafe er udstyret med den automatiske lås S5 / S7 Smart.
Pålidelig

Pålidelig

Den pålidelige frakoblingsautomatik standser porten sikkert i tilfælde af uventede forhindringer. For at give dig endnu mere beskyttelse og sikkerhed anbefaler vi montering af en fotocelle, der fungerer uden berøring. Den er allerede standard til Hörmann SupraMatic P-portåbneren.

På grund af den bløde start og stop åbner og lukker porten støjsvagt og uden ryk. Start- og stopfaserne kan indstilles individuelt til din garageport. Dermed skånes garageporten, så du har glæde af den i længere tid.
Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

De eksklusive BiSecur-håndsendere gør ud over designet i sort eller hvid også indtryk med den elegante form, som ligger særligt behageligt i hånden.
Hörmanns BiSecur-håndsendere med mulighed for en overflade i højglans med lakeret klaverlook er hædret med den ansete Reddot Design Award for sit eksklusive design.

Ill. Håndsender HS 5 BS med håndsenderstation (option).

Turbo-hastighed

Turbo-hastighed

Du kan køre hurtigere og mere sikkert med en SupraMatic-portåbner i kombination med din Hörmann ledhejseport til garager. Op til 50 % højere åbningshastighed er lig med mere sikkerhed og mindre stress ved garage-indkørsler, hvor der er meget trafik. Sammenlign åbningshastigheden for SupraMatic-åbneren med gængse åbnere.

Komfortabel forespørgsel om portens position

Komfortabel forespørgsel om portens position

Slut med at skulle ud af døren i regn og blæst for at se efter, om porten er lukket. Med et tryk på en knap viser LED'ens farve på håndsenderen HS 5 BS portens position. Efter ønske kan du lukke porten med et ekstra tryk*** på en knap. Du kan ikke styre din port på en mere bekvem og sikker måde.

***  ved betjening uden udsyn til porten er en ekstra fotocelle påkrævet

Certificeret

Certificeret

Hörmann-portåbnere er optimalt tilpasset til Hörmann-ledhejseporte og er afprøvet og certificeret i henhold til "Indbrudssikring for garageporte" af uafhængige prøvningsinstitutter.

Kataloger
Videoer
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garageport-åbnere - betryggende sikre

Hörmann Funksystem BiSecur

Sikkert, komfortabelt, eksklusivt

Automatisk garageventilation - Klimasensorer HKSI + HKSA