Funktionsdøre til lejlighedsbyggeri

Den rigtige dør til ethvert rum - garanti for en behagelig karakter

"Lige gyldigt om det er nybyggeri eller modernisering, så tilbyder Hörmann den rigtige dør til ethvert område af huset. Om det er sikkerhedsdøre til kælderen eller indgange til garagen, brandhæmmende døre til fyrkælderen eller universaldøre til et hobbyrum - ståldørene af høj kvalitet sørger for, at man føler sig sikker og godt tilpas  indenfor sit hjems fire vægge. Opdag alle fordelene og funktionerne ved vores ståldøre og deres individuelle kompositionsmuligheder. 

Gode grunde til at vælge Hörmann-funktionsdøre

Op til 49 % bedre varmeisolering:

Op til 49 % bedre varmeisolering:

Ønsker du også en varmeisolering til kælder- og sideindgange som svarer til en hoveddør?

Så er vores sikkerhedsdør KSI Thermo, universaldørene MZ Thermo og MZ Thermo65 det helt rigtige valg til dig! MZ Thermo65 er overbevisende med en op til 49 % bedre varmeisolering end almindelige universaldøre.

* op til 49 % bedre varmeisolering med MZ Thermo65 til sammenligning med en almindelig universaldør
Indbrudshæmmende RC 2-sikkerhedsudstyr

Indbrudshæmmende RC 2-sikkerhedsudstyr

Sikkerhedsdørene KSI / KSI Thermo, samt brand- og sikkerhedsdøren WAT fås som standard i serien med testet, indbrudshæmmende RC 2-sikkerhedsudstyr. For dig betyder det: en endnu sikrere fornemmelse indenfor ens egne fire vægge. Multifunktionsdøren H3D kan som option udstyres med det som ekstra funktion.
Individuel udformning

Individuel udformning

Sammensæt din dør helt efter egne ønsker og din personlige smag. Du har valget mellem forskellige farver og dekorationer samt vinduer.

Stålkarm VarioFix

Stålkarm VarioFix

Den innovative yderkarm VarioFix er den ideelle løsning til byggeri af boliger: Du bevarer med VarioFix i første omgang det monteringskoncept til en stålkarm, som man kender fra trækarme. Derudover er karme overbevisende i forhold til design og robusthed.

Kataloger