Indgangsdøre

Thermo46 og Thermo65 - Hoveddøre i stål med den velkendte mærkevarekvalitet fra Hörmann

Hörmanns Thermo46- og Thermo65-døre i stål til hoveddøre og sideindgange fås med mange forskellige motiver. Disse døre med multiaflåsning som standard til en fordelagtig pris giver dig en sikker følelse i hjemmet, besparelser takket være den fremragende varmeisolering og et flot visitkort til hjemmet.

Gode grunde, der taler for Hörmann-hoveddøre

Dørblad uden synlig fløjprofil

Dørblad uden synlig fløjprofil

En eksklusiv og fornem modtagelse venter dig med dørene Thermo46 og Thermo65 - lige gyldigt om det er hoved- eller sideindgange. Det formfuldendte, indvendige og udvendige dørblad, som fylder hele fladen ud og har fløjprofil på indersiden lever op til designkrav på et højt niveau. Set indefra harmonerer det ideelt med dine indvendige døre til rummene.

God varmeisolering

God varmeisolering

Thermo46-indgangsdøre tilbyder med U-værdier ned til 1,1 W/(m²·K)* en god varmeisolering til dit hjem. Thermo65-hoveddøre står med U-værdier ned til 0,87 W/(m²·K)* for et yderligere plus til varmeisoleringen. På den måde sparer du fremover energi og skåner miljøet.
*Afhængigt af dørens størrelse. Anførte værdier for RAM 1230 × 2180 mm

Indbrudshæmmende lås

Indbrudshæmmende lås

Du og din familie bør føle jer sikre, når I er hjemme. Derfor er vores Thermo65- / Thermo46-døre udstyret med en til serien standardmæssig multiaflåsning.
Som et plus til sikkerheden får du mange Thermo46-dørmotiver samt alle Thermo65-hoveddøre (også med side- og overpartier) som option med indbrudshæmmende RC 2-sikkerhedsudstyr.

Sikre vinduer

Sikre vinduer

I forhold til beskyttelse mod uheld og indbrud lever Hörmanns hoveddøre op til de højeste krav. Det 8 mm tykke laminerede glas på indersiden af termoruderne giver en maksimal grad af sikkerhed. I tilfælde af brud holdes glasskårene fast på den indvendige folie, så at der så godt som ikke er nogen fare for at skære sig på dem. Derudover tilbyder det laminerede glas mere indbrudsbeskyttelse, da det besværliggøres at række igennem dem.

Kataloger