Berry-vippeporte

Kvalitet med et smukt udseende

Alt taler for originalen: kvalitet og sikkerhed, udseende og komfort og den gennemudviklede teknik. I enhver Hörmann-Berry-vippeport gemmer der sig over 50 års knowhow i byggeriet af garageporte.
Med de mange motiver kan der findes en passende ønskeport til ethvert hus.

Gode grunde, der taler for Hörmann-Berry-vippeporte

Komplet beskyttelse med raffinerede detaljer

Komplet beskyttelse med raffinerede detaljer

De fleksible beskyttelseshætter på momentarmene og de fleksible plastlister mellem portbladet og rammen er eksempler på vippeportenes høje sikkerhedsstandard. De mindsker risikoen for en utilsigtet fastklemning.

Den høje sikkerhedsstandard er enestående for Hörmann-vippeportene.
Lang levetid og optimal sikkerhed

Lang levetid og optimal sikkerhed

Hvis en af fjedrene på momentarmen springer efter mange års brug, sikrer de andre intakte fjedre porten. Porten er altså pålideligt sikret mod at kunne falde ned. Her er afstanden mellem fjedrenes vindinger så minimal, at også børnefingre praktisk taget er beskyttet mod at komme i klemme.

Brugervenlig åbning og lukning

Brugervenlig åbning og lukning

Ved fuldstændig åbning bremses porten ved anslaget og står helt stille i skinnefordybningen.

Den specielt formede momentarm trykker porten tæt op til karmen ved lukning, så porten selv går i. Der er ingen sprække mellem porten og rammen.

Sikkerhed med innovativ lås

Sikkerhed med innovativ lås

Den enestående drejefalle-lås på Hörmann-vippeportene fastgør portbladets hjørner til rammen og sørger derfor for en mere sikker lukning, end det er tilfældet ved normale stanglåse. Det er dermed praktisk taget umuligt at tvinge porten op. Med muligheden for ekstraudstyr til nem selvmontering kan du også aflåse porten foroven.

Trådløst BiSecur-system med certificeret sikkerhed

Trådløst BiSecur-system med certificeret sikkerhed

Det tovejs trådløse BiSecur-system står for fremtidsorienteret teknik til komfortabel og sikker betjening af garageporte og lågeåbnere, døre, lys og meget andet.
Den ekstremt sikre BiSecur-krypteringsproces med stabil, fejlfri rækkevidde, som er udviklet af Hörmann, giver dig vished om, at det ikke er muligt at kopiere dit trådløse signal. Kontrolleret og certificeret af sikkerhedseksperterne fra Ruhr-universitetet i Bochum og uafhængige kontrolinstitutter.

Praktisk forespørgsel om portpositionen

Praktisk forespørgsel om portpositionen

Det er ikke længere nødvendigt at gå udenfor i dårligt vejr  for at se efter, om porten er lukket eller ej. Med et tryk på en knap vises portens position med LED'ens farve på håndsenderen HS 5 BS eller på den indvendige trykkontakt FIT 5 BS.  Efter ønske kan du lukke porten med et ekstra tryk * på en knap. Det kan ikke være mere sikkert og nemt.

*  Ved betjening uden udsyn til porten er en ekstra fotocelle påkrævet

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

De eksklusive BiSecur-håndsendere gør ud over designet i sort eller hvid også indtryk med den elegante form, som ligger særligt behageligt i hånden.
Hörmanns BiSecur-håndsendere med mulighed for en overflade i højglans med lakeret klaverlook er hædret med den ansete Reddot Design Award for sit eksklusive design.

Ill. Håndsender HS 5 BS med håndsenderstation (option).

Kataloger
Videoer
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garageport-åbnere - betryggende sikre

Hörmann Funksystem BiSecur

Sikkert, komfortabelt, eksklusivt

Automatisk garageventilation - Klimasensorer HKSI + HKSA