Ledhejseporte til garager

Hörmann-drømmeporten i mærkekvalitet

Den elegante, automatiske ledhejseport åbner vertikalt opad. Således garanteres der mere plads inde i og uden for garagen - og hele tilkørslen bliver holdt fri. Ledhejseporte passer altid - lige meget om garagens åbning er ret- eller afvinklet, har en segment- eller en rundbue. Derfor egnet den sig ideelt til senere modernisering.

Gode grunde, der taler for Hörmann-ledhejseporte til garager

Moderne energibesparende port

Moderne energibesparende port

Især til garager, som ligger direkte op ad huset, anbefaler vi isolerede ledhejseporte. Ud over LPU 42 med meget god isolering har LPU 67 Thermo alt, hvad man forventer af moderne byggeri og modernisering: Fremragende isolering på grund af termisk adskilte sektioner [1] med en U-værdi på 0,33 W/(m²·K)*, en meget god tætning af sektions-mellemrummene med dobbelte læbetætninger [2] og en optimal bundtilslutning med dobbelte bundtætninger, som også udligner ujævnheder i bunden og reducerer energitabet

* U-værdi for porten (5000 x 2125 mm) = 1,0 W/(m²·K)

Effektiv varmeisolering

Effektiv varmeisolering

Når garagen er integreret i huset, anbefales det at have en garageport med god isolering. Med Hörmann ThermoFrame forbedrer du LPU-portens i forvejen gode isoleringsværdier.

Den sorte kunststofprofil, der helt enkelt monteres sammen med portens karm, sørger for en brudt kuldebro mellem karm og murværk og forbedrer isoleringsværdien med op til 15 %*.

Du kan få ThermoFrame-karmtilslutningen som tilbehør til alle Hörmann-ledhejseporte til garager.

* for den isolerede ledhejseport til garager LPU i størrelsen: 5000 x 2125 mm
Optimal langtidsbeskyttelse

Optimal langtidsbeskyttelse

Den skørhedsresistente, 4 cm høje karmfod af plast omslutter karmen, hvor der er fare for rust, og beskytter vedvarende mod eventuel korrosion. Til forskel fra vores konkurrenters løsninger bevares den virkningsfulde langtidsbeskyttelse også i tilfælde af vedvarende ophobning af vand.

Sammen med portens bundtætning danner karmfoden en afslutning, der også ser rigtigt flot ud.

Vedvarende flotte Duragrain-design

Vedvarende flotte Duragrain-design

Den nye Duragrain-overflade med 24 designs imponerer og giver porten et detaljeret, naturligt og farveægte udseende. Et nyudviklet digitalt tryk [1] på den galvaniserede lamels [3] grunding [2] og en slutlakering med slidstærk beskyttelseslak [4] giver porten et vedvarende flot udseende. Karmpanelerne og de ekstra overpartier leveres i en farve, der passer til designet.

Ens profileringsafstande

Ens profileringsafstande

[1] Ens profileringsafstande og usynlige lamelovergange til profileringsporte

Hörmann-garageporte er kendetegnet ved den helt ensartede profileringsinddeling [A]. I lukket tilstand kan man praktisk talt ikke se overgangene mellem lamellerne. Du er velkommen til at sammenligne!

Efter ønske leverer vi også de praktiske separate døre med profileringer, der flugter med garageporten.

[2] Uensartede profileringsafstande [B], [C] pga. forskellige lamelhøjder og synlige overgange mellem lamellerne på porte fra konkurrenter. På den måde opstår der et uharmonisk indtryk.
Ensartet opdeling af fyldninger

Ensartet opdeling af fyldninger

[3] Ensartet opdeling af fyldninger

For at skabe et harmonisk udseende er afstandene mellem de enkelte fyldinger [D] på Hörmann-ledhejseportene helt ens i højden. Det opnås ved at have lameller med ens højde i hele portens højde. De vandrette afstande mellem fyldingerne [E] i de enkelte lameller er også ens. Derved opstår der et harmonisk udseende.

Efter ønske fås de separate døre også med den samme lamelinddeling og udseende som ledhejseportene til garager.

[4] Uensartet opdeling af fyldninger [F], [G] på grund af forskellige lamelhøjder på porte fra konkurrenter. På den måde opstår der et uharmonisk indtryk.
Karm og portblad har ens udseende

Karm og portblad har ens udseende

En ports harmoniske udseende opstår vha. mange små detaljer: Overpartiet [1] leveres altid med det samme udseende som portlamellerne på hvide porte og porte med forskellige overflader. Så passer det hele sammen.

Sidekarmene [2] fås som standard med hvid Woodgrain-overflade. Til ledhejseporte med overfladerne Sandgrain, Silkgrain og Decograin leveres karmbeklædningerne som option med portlamellens overflade. På Micrograin-porte leveres karmbeklædningen med glat Silkgrain-overflade. Til farvede ledhejseporte og porte med Decograin-overflade leverer vi også passende karmbeklædninger [2] med samme overflade og farve eller design som portlamellerne. På disse porte leveres overpartiet [1] altid med den samme overflade og farve eller design som portlamellen.
Overparti i niveau

Overparti i niveau

På LPU porte er overpartiet den mest elegante løsning, som sørger for en usynlig overgang fra overkarmen til portbladet. Når porten er lukket, lukkes den øverste portsektion i niveau med overpartiet.

Praktiske løsninger

Praktiske løsninger

Vi anbefaler en gangdør uden tærskel til en nem gennemgang i din garage. Dermed kan du hente cykler og haveredskaber i garagen uden at skulle åbne porten.

Tærsklen i rustfrit stål er kun 10 mm høj i midten og 5 mm i siderne. Den er altså nem at køre hen over og risikoen for at snuble mindskes.

Selvfølgelig mere sikkerhed

Selvfølgelig mere sikkerhed

Ubudne gæster har stort set ingen chance mod Hörmanns automatiske ledhejseporte. Når garageporten er lukket, går løftesikringen automatisk i indgreb i anslaget på køreskinnen og er dermed straks låst og beskyttet mod åbning.

Denne patenterede portaflåsning fungerer udelukkende mekanisk og virker derfor også uden strømforsyning i modsætning til konkurrerende portåbnere.
BiSecur trådløst system med certificeret sikkerhed

BiSecur trådløst system med certificeret sikkerhed

Det tovejs trådløse BiSecur-system er lig med fremtidsorienteret teknik til komfortabel og sikker betjening af åbnere til garageporte og låger, døråbnere, lys og meget andet.

Den ekstremt sikre BiSecur-krypteringsproces med stabil, fejlfri rækkevidde, som er udviklet af Hörmann, giver dig vished om, at det ikke er muligt at kopiere dit trådløse signal. Kontrolleret og certificeret af sikkerhedseksperterne fra Ruhr-universitetet i Bochum.
Perfekt tilpasset og 100% kompatibel

Perfekt tilpasset og 100% kompatibel

Alle BiSecur-åbnere, modtagere og betjeningspaneler er 100 % kompatible. Ud over din garageport åbner du med en håndsender eller fx et trådløst kodetastatur også bekvemt din låge, som er udstyret med en Hörmann-lågeåbner, din døråbner eller andre apparater med BiSecur-modtagere.
Med vores app* og  BiSecur Gateway kan du bekvemt styre din Hörmann garageport og låge, Hörmann hoveddør** og andre apparater med din smartphone eller tablet.

eller styr bekvemt døråbneren PortaMatic til indendørs samt yderligere enheder pr. smartphone eller tablet.

* Til smartphones eller tablets med iOS- eller Android-styresystem.
** Til denne funktion kræves det, at din Hörmann-hoveddør ThermoCarbon / ThermoSafe er udstyret med den automatiske lås S5 / S7 Smart.
Komfortabel forespørgsel om portens position

Komfortabel forespørgsel om portens position

Slut med at skulle ud af døren i regn og blæst for at se efter, om porten er lukket. Med et tryk på en knap viser LED'ens farve på håndsenderen HS 5 BS portens position. Efter ønske kan du lukke porten med et ekstra tryk*** på en knap. Du kan ikke styre din port på en mere bekvem og sikker måde.

***  ved betjening uden udsyn til porten er en ekstra fotocelle påkrævet

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

De eksklusive BiSecur-håndsendere gør ud over designet i sort eller hvid også indtryk med den elegante form, som ligger særligt behageligt i hånden.
Hörmanns BiSecur-håndsendere med mulighed for en overflade i højglans med lakeret klaverlook er hædret med den ansete Reddot Design Award for sit eksklusive design.

Ill. Håndsender HS 5 BS med håndsenderstation (option).

Eksklusiv port set indefra

Eksklusiv port set indefra

Når garagen også anvendes som hobbyrum, skal porten selvfølgelig indgå harmonisk i omgivelserne. I premium-udførelsen opfylder LPU 67 Thermo  nøjagtigt disse ønsker: den komplette karm***, køre- og forbindelsesskinnerne samt alle beslag leveres med samme udseende som portbladets inderside i gråhvid RAL 9002. Dermed passer porten harmonisk ind i rummet og giver garagen et eksklusivt udseende. Desuden kører porten ekstra roligt og jævnt på grund af tandem-kørerullerne.

 *** Karmens udvendige side er også i gråhvid RAL 9002, og derfor anbefales karmbeklædning til porte i trafikhvid RAL 9016.

Kataloger
Videoer
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garageport-åbnere - betryggende sikre

Garagentor-Antrieb SupraMatic

Garageport-åbneren SupraMatic - duellen

Hörmann Funksystem BiSecur

Sikkert, komfortabelt, eksklusivt

Automatisk garageventilation - Klimasensorer HKSI + HKSA