Industrielle ledhejseporte

Ledhejseport-sortimentet med den enestående bredde

Ledhejseporte åbner vertikalt og giver dermed plads foran og bag porten. Portsektionerne køres fladt op under loftet over åbningen eller følger taget. Hörmanns ledhejseporte af konstruktionsrække 50 af stål, kombineret stål/aluminium eller aluminium er overbevisende med den enestående bredde af udvalget, portenes topdesign og den certificerede sikkerhed. Kompakte ledhejseporte stabler de enkelte elementer lodret lige bag overliggeren. Den lille rumdybde er en særlig fordel til haller med lyskupler, glastage og -facader.

Porte optager til tider en stor del af klimaskærmen på erhvervsejendomme. Dermed gemmer de på et enormt potentiale for energibesparelse - du finder informationer om amortisering og ombygninger i Hörmanns energisparenøgle.

Gode grunde, der taler for Hörmann industri-ledhejseporte

Altid klart udsyn

Altid klart udsyn

Maksimal ridsefasthed

Porte med DURATEC-plastvinduer trodser hårde udfordringer på rå industriområder. Den specielle overfladebelægning  beskytter ruderne varigt mod ridser og mærker efter rengøring.

Standardmæssigt i serien med klare plastvinduer uden merpris.

Effektiv varmeisolering

Effektiv varmeisolering

ThermoFrame

I opvarmede haller er der brug for porte med god varmeisolering. Hörmanns industri-ledhejseporte leveres med ThermoFrame-karmtilslutning som ekstraudstyr, så der er en brudt kuldebro mellem karmen og murværket. Derudover beskytter tætningslæber i begge sider og en dobbelt tætning i overliggeren mod varme- eller kuldetab. Resultatet er en isoleringsværdi, som er forbedret med op til 21 %.

Praktiske løsninger

Praktiske løsninger

Gangdør uden tærskel

Gangdøren med ekstra flad tærskel i rustfrit stål gør gennemgangen for personer mere bekvem. Ved porte op til 5500 mm bredde er tærsklen kun 10 mm høj i midten og 5 mm høj i siderne. Dermed reduceres risikoen for at snuble og det er lettere at køre vogne med hjul gennem døren. Hvis bestemte forudsætninger opfyldes, kan Hörmann gangdøre endog bruges som flugtdøre og til handicapvenligt byggeri uden tærskel.

 

 

Berøringsløs portovervågning

Berøringsløs portovervågning

Medløbende fotocelle uden merpris

Alle automatisk betjente Hörmann industri-ledhejseporte med portåbnerne WA 400- og ITO 400 er som standard udstyret med en selvovervågende kantsikring med optiske sensorer. Du kan også vælge den medløbende fotocelle VL 1 til berøringsløs overvågning af portens kant uden merpris.

Kataloger