Kontrolsystemer for tilkørsel

Hotelanlæg, firmatilkørsler, begivenhedsområder, offentlige pladser: Vi er med vores produktudbud din stærke partner for kontrolsystemer for tilkørsel på alle sikkerhedsområder og til alle sikkerhedsbehov.

Vi tilbyder pullerter med forskellige funktioner, spærrebomme og løftebomme samt vores sømmåtter. Efter ønske leverer vi komplette styringskoncepter, så du får det passende system til lige netop dit sikkerhedsbehov.

 Hörmann sætter nye sikkerhedsstandarder, hvad enten du vælger vores Security Line til private og offentlige områder eller vores High Security Line til maksimal beskyttelse i højsikkerhedsområder.

Security Line - Sikkerhed på private og offentlige områder

Automatiske pullerter

Automatisk pullerter fås i tre varianter. Som modeller med integreret elektromekanisk motor til mellemstor benyttelsesfrekvens og en variant med integreret hydraulisk motor til høj benyttelsesfrekvens. Den automatiske pullert RI-H med forstærket cylindermateriale byder på en særlig høj grad af sikkerhed.

 

 

Halvautomatiske pullerter

De halvautomatiske pullerter med integrerede gastrykfjedre egner sig til en lav benyttelsesfrekvens. En strømtilslutning er ikke nødvendig til installationen. Pullerten sænkes, når den trykkes manuelt ned, mens de integrerede gastrykfjedre sørger for at løfte den igen.

Aftagelige pullerter

Til en meget lav benyttelsesfrekvens på ca. 2 bevægelser pr. dag anbefales de aftagelige pullerter, som kan monteres på gadeniveau uden værktøj. Den lukkede sokkel sørger for, at der ikke er en åbning i vejen, når pullerten er taget af.

Faststående pullerter

De faststående pullerter med bundplade har samme udseende som de automatiske og halvautomatiske pullerter. Cylindrene kan afmonteres i tilfælde af beskadigelser. De faststående pullerter med bundforankring har et godt forhold mellem prisen og ydelsen og egner sig derfor fremragende som startmodel. Til områder, hvor der er brug for en særlig høj grad af beskyttelse, anbefaler vi de faststående RI-FF-pullerter med forstærket cylindermateriale og bundbefæstigelse.

High Security Line - Maksimal beskyttelse i højsikkerhedsområder

High Security-pullerter

Pullerterne fra vores High Security Line egner sig til sikker beskyttelse i sensible områder. De fås i automatiske, aftagelige og faststående udførelser, de er naturligvis certificerede og opfylder alle relevante sikkerhedskrav. Cylindrene i vores High Security Line har samme udseende som Security Line-cylindrene.

Spærrebomme

Til øget sikkerhed ved op til 6 meter brede ind- og udkørsler anbefaler vi brugen af spærrebomme. De fås i varianterne Road Blocker 500 med en spærrehøjde på 500 mm og Road Blocker 1000 med en spærrehøjde på 1000 mm. Road Blocker 500 SF egner sig til montering på færdige underlag, da jordarbejde ikke er nødvendigt til monteringen.

Løftebomme

Løftebomme sørger for en kontrolleret ind- og udkørsel for op til 10 m bredde. De egner sig til en høj benyttelsesfrekvens og opfylder tilsvarende høje sikkerhedskrav.

Sømmåtter

Sømmåtter muliggør en kontrolleret gennemkørsel i en side og forhindrer samtidig en gennemkørsel i den modsatte retning. Varianten Tyre Killer M egner sig til en mellemstor benyttelsesfrekvens, mens Tyre Killer H kommer i brug ved høje benyttelsesfrekvenser.

Gode grunde til at vælge Hörmann-kontrolsystemer for tilkørsel

Kompakt og fleksibel montering

Kompakt og fleksibel montering

Ved pullerter med integreret hydraulisk portåbner er alle funktionskomponenter monteret kompakt i pullert-enheden. Det integrerede hydrauliksystem har kun brug for små mængder olie, hvilket hjælper med til at reducere miljørisikoen. Det er også muligt at bruge biologisk nedbrydelig olie som option, som udelukker miljørisici 100 %.

Endnu en fordel er, at styringen kan monteres op til 80 meter fra pullerten ved hjælp af en strøm- / styreledning.
Pullert-modeller med samme udseende

Pullert-modeller med samme udseende

For individuelt at kunne kombinere pullerterne fra vores Security og High Security Line har alle cylindre ens udseende. Desuden kan faststående, halvautomatiske og automatiske pullerter kombineres perfekt med hinanden på grund af bundpladerne med ens udseende. Det samlede indtryk er altid 100 % harmonisk.

Hurtig sikkerhed i nødstilfælde

Hurtig sikkerhed i nødstilfælde

En frigivet tilkørsel behøver ikke at være en sikkerhedsrisiko. Ved hjælp af EFO‑nødfunktionen (Emergency Fast Operation) køres de forsænkede pullerter ud i løbet af kun ca. 1,5 sekunder og garanterer hurtig sikkerhed i nødsituationer.

Individuelle styringskoncepter

Individuelle styringskoncepter

Med en enkelt styring kan flere pullerter f.eks. samles til et komplet styringskoncept. Inden for konceptet er det muligt at konfigurere master- og slave-forbindelser mellem pullerterne. Styringens forbindelse oprettes ved hjælp af servicevenlige klemmer, som tilsluttes hurtigt. Disse klemmer gør montering og service nemmere. Styringen kan fortsat udvides med betjeningspaneler (f.eks. kodetastaturer) og / eller yderligere tilslutningsenheder, f.eks. til induktionssløjfer.

Trådløst BiSecur-system med certificeret sikkerhed

Trådløst BiSecur-system med certificeret sikkerhed

Systemerne til kontrol af til- og frakørsel kan også betjenes komfortabelt med det trådløse
Bisecur-system.

Den ekstremt sikre BiSecur-krypteringsproces med stabil, fejlfri rækkevidde, som er udviklet af Hörmann, giver dig vished om, at det ikke er muligt at kopiere dit trådløse signal. Kontrolleret og certificeret af sikkerhedseksperterne fra Ruhr-universitetet i Bochum.
Kataloger