Service for industri, erhverv og det offentlige

HÖRMANN DANMARK AS – LANDSDÆKKENDE DØGNSERVICE

Vi tilbyder landsdækkende vedligeholdelse, fornyelse og reparationer af alle typer og fabrikater af porte, døre, branddøre og dockingsystemer samt udfører inspektioner, service og forsikringsopgaver. Vi har den fornødne ekspertise og lægger stor vægt på et godt samarbejde og partnerskab med vore kunder.

Ved alle servicebesøg er vore serviceteknikere og biler udstyret med et stort udvalg af reservedele. Derfor udføres service og vedligeholdelse hurtigt og effektivt. Desuden har HÖRMANN DANMARK et stort reservedelslager i Randers og København, hvor alle specialdele kan rekvireres med kort frist. Hvis det ikke er nok, kan vi trække på lagre hos 14 Hörmann fabrikker i Europa.

HÖRMANN SERVICEAFTALE

En industriport er skabt til at blive brugt. Både design og kvalitet forenes i en Hörmann port, der med den rigtige vedligeholdelse sikrer en meget lang levetid.
Endvidere foreskriver Arbejdstilsynet at industriporte tilses af en sagkyndig mindst en gang om året.

Vi planlægger dit eftersyn…
Når du har en serviceaftale med HÖRMANN sørger vi for vedligeholdelsen af dine porte. Vi udfører den aftalte service, til den aftalte tid. Vi sørger for at dine porte altid er ajour og lever op til gældende regler.

Udover dine porte, servicerer vores uddannede og erfarne teknikere også læsseramper, portsluser, rulleporte, hurtigporte, brandporte og døre samt andre automatiske porte.

Med en HÖRMANN serviceaftale er der både økonomi og fornuft i at samle vedligeholdelsen hos os.
Så kontakt HÖRMANN på telefon 86 43 72 22 og få en serviceaftale, som passer til dine porte og din virksomheds behov.

HÖRMANN 24 TIMERS SERVICETELEFON

En port ude af drift kan være kritisk for virksomheden og kræver typisk øjeblikkelig udbedring.
Vi kan derfor tilbyde service 24 timer i døgnet. Via vores døgnbemandede servicetelefon kan du altid få fat på en servicetekniker, der kan stille hos dig - 24 timer i døgnet - 365 dage om året. Regningen er naturligvis efter forbrugt tid, og afhængig af tidspunkt på døgnet og ugedag. Hos HÖRMANN betaler du kun for det du får. Får du brug for hjælp, ringer du bare til HÖRMANN. Så udbedrer vi dit problem.

SERVICETELEFON: 86 43 72 22

Normal arbejdstid på kontoret: mandag - torsdag, kl. 08.00 - 16.00 og fredag kl. 08.00 - 15.00

Normal arbejdstid for tekniker kl. 7-16


Uden for normal arbejdstid, samme nummer, følg anvisningerne på telefonsvareren.