Portåbnere

Komfort og sikkerhed i hjemmet

Hvem har lyst til at stige ud af bilen i regn og blæst eller midt om natten blot for at åbne garagen. Med en portåbner fra Hörmann har man altid "fri bane", for man åbner garageporten og gårdporten hurtigt, komfortabelt og sikkert fra bilen per håndsender. Hörmann tilbyder innovativ åbnerteknik med den komfortable og hurtige SupraMatic, ProMatic til en fordelagtig pris samt ProMatic Akku, åbneren til garagen uden strømtilslutning.
Det nye trådløse system BiSecur er standard for alle garageportåbner. Det innovative trådløse system BiSecur fra Hörmann med statusvisning er overbevisende på grund af enestående komfort- og sikkerhedsfunktioner samt håndsenderen i eksklusivt design og højglans.

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

SupraMatic

En fascinerende kombination af hastighed og komfort. Din ledhejseport til garager åbner sig hurtigere, og du kan køre direkte ind i garagen uden at skulle stoppe op først. Du vil helt sikkert ikke igen kunne undvære de komfortable funktioner såsom den ekstra åbningshøjde, fx til udluftning af garagen eller portåbnerlyset, der kan tændes separat via håndsenderen. Portåbnerens afskærmning i børstet aluminium giver desuden SupraMatic-modellen et meget fornemt udseende.

ProMatic

ProMatic-portåbnerne er forsynet med den samme gennemprøvede Hörmann-teknik som alle førsteklasses portåbnere fra Hörmann. Det garanterer en pålidelig funktion til en attraktiv pris. Ikke engang i garager uden strømtilslutning er der grund til at undvære portåbnerens komfort. ProMatic Akku gør det muligt. Batteriet er nemt at transportere og kan oplades i løbet af få timer vha. det praktiske solcellemodul, der fås som option.

Vores produkter sammenlignet

kategorier/ produkttype SupraMatic E SupraMatic P ProMatic ProMatic Akku
særlige anvendelser til træporte og gangdørsporte til garager uden strømtilslutning
cyklusser per dag/ time 25 / 10 50 / 10 12 / 5 5 / 2
topkraft 800 N 1000 N 750 N 400 N
åbningshastighed maks. 22 cm/s 22 cm/s 14 cm/s 13 cm/s
portbredde maks. 5500 mm 6000 mm 5000 mm 3000 mm
portareal maks. 13,75 m² 15 m² 11,25 m² 8 m²
seriens standardmæssige udstyr
 • komfortabel forespørgsel om portens position
 • hurtigere portåbning
 • supplerende åbningshøjde
 • halogenbelysning med separat betjening
 • LED-belysning* med separat betjening
 • legende let programmering
 • mekanisk løftesikring
 • trådløst BiSecur-system**
 • komfortabel forespørgsel om portens position
 • hurtigere portåbning
 • supplerende åbningshøjde
 • halogenbelysning med separat betjening
 • LED-belysning* med separat betjening
 • legende let programmering
 • fotocelle
 • mekanisk løftesikring
 • trådløst BiSecur-system**
 • komfortabel forespørgsel om portens position
 • supplerende åbningshøjde
 • mekanisk løftesikring
 • trådløst BiSecur-system**
 • mekanisk løftesikring
 • trådløst BiSecur-system**

* fra 01.03.2017

** kun hos Hörmann

Gode grunde, der taler for Hörmann portåbnere

BiSecur trådløst system med certificeret sikkerhed

BiSecur trådløst system med certificeret sikkerhed

Det tovejs trådløse BiSecur-system er lig med fremtidsorienteret teknik til komfortabel og sikker betjening af åbnere til garageporte og låger, døråbnere, lys og meget andet.

Den ekstremt sikre BiSecur-krypteringsproces med stabil, fejlfri rækkevidde, som er udviklet af Hörmann, giver dig vished om, at det ikke er muligt at kopiere dit trådløse signal. Kontrolleret og certificeret af sikkerhedseksperterne fra Ruhr-universitetet i Bochum.
Perfekt tilpasset og 100% kompatibel

Perfekt tilpasset og 100% kompatibel

Alle BiSecur-åbnere, modtagere og betjeningspaneler er 100 % kompatible. Ud over din garageport åbner du med en håndsender eller fx et trådløst kodetastatur også bekvemt din låge, som er udstyret med en Hörmann-lågeåbner, din døråbner eller andre apparater med BiSecur-modtagere.
Med vores app* og  BiSecur Gateway kan du bekvemt styre din Hörmann garageport og låge, Hörmann hoveddør** og andre apparater med din smartphone eller tablet.

eller styr bekvemt døråbneren PortaMatic til indendørs samt yderligere enheder pr. smartphone eller tablet.

* Til smartphones eller tablets med iOS- eller Android-styresystem.
** Til denne funktion kræves det, at din Hörmann-hoveddør ThermoCarbon / ThermoSafe er udstyret med den automatiske lås S5 / S7 Smart.
Komfortabel forespørgsel om portens position

Komfortabel forespørgsel om portens position

Slut med at skulle ud af døren i regn og blæst for at se efter, om porten er lukket. Med et tryk på en knap viser LED'ens farve på håndsenderen HS 5 BS portens position. Efter ønske kan du lukke porten med et ekstra tryk*** på en knap. Du kan ikke styre din port på en mere bekvem og sikker måde.

***  ved betjening uden udsyn til porten er en ekstra fotocelle påkrævet

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

De eksklusive BiSecur-håndsendere gør ud over designet i sort eller hvid også indtryk med den elegante form, som ligger særligt behageligt i hånden.
Hörmanns BiSecur-håndsendere med mulighed for en overflade i højglans med lakeret klaverlook er hædret med den ansete Reddot Design Award for sit eksklusive design.

Ill. Håndsender HS 5 BS med håndsenderstation (option).

Sikker

Sikker

Hörmann automatiske garageporte gør det svært for indbrudstyve: Når porten er lukket, går løftesikringen automatisk i indgreb i motorstangens anslag. Porten er straks låst og er beskyttet mod åbning. Løftesikringen fungerer udelukkende mekanisk og virker derfor også i tilfælde af strømsvigt - i modsætning til modellerne fra andre fabrikanter.

Pålidelig

Pålidelig

Den pålidelige frakoblingsautomatik standser porten sikkert i tilfælde af uventede forhindringer. For at give dig endnu mere beskyttelse og sikkerhed anbefaler vi montering af en fotocelle, der fungerer uden berøring. Den er allerede standard til Hörmann SupraMatic P-portåbneren.

På grund af den bløde start og stop åbner og lukker porten støjsvagt og uden ryk. Start- og stopfaserne kan indstilles individuelt til din garageport. Dermed skånes garageporten, så du har glæde af den i længere tid.
Turbo-hastighed

Turbo-hastighed

Du kan køre hurtigere og mere sikkert med en SupraMatic-portåbner i kombination med din Hörmann ledhejseport til garager. Op til 50 % højere åbningshastighed er lig med mere sikkerhed og mindre stress ved garage-indkørsler, hvor der er meget trafik. Sammenlign åbningshastigheden for SupraMatic-åbneren med gængse åbnere.

Certificeret

Certificeret

Hörmann-portåbnere er optimalt tilpasset til Hörmann-ledhejseporte og er afprøvet og certificeret i henhold til "Indbrudssikring for garageporte" af uafhængige prøvningsinstitutter.

Kataloger
Videoer
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garageport-åbnere - betryggende sikre

Hörmann Funksystem BiSecur

Sikkert, komfortabelt, eksklusivt

Automatisk garageventilation - Klimasensorer HKSI + HKSA