Garageporte RollMatic

Universelt anvendelig

Rulleporte og rulleporte, der kører langs loftet, åbner vertikalt og kræver næsten ingen plads  i garagen. Konstruktionsprincippet giver maksimal plads foran og inde i garagen. Garageåbningens form spiller ingen rolle for monteringen, det er altså ligegyldigt, om den er firkantet, afvinklet, med segment- eller rundbue.

For at din port skal kun passe optimalt til arkitekturen på dit hus, tilbyder vi rulleporten RollMatic og rulleporten RollMatic OD, som kører langs loftet med diverse udseender.

Du kan vælge en af de to trædesign Decograin eller Decopaint for at give et naturligt udseende. Den nye farve Noir 2100 Sablé antracit Metallic anbefales til at give din port et særligt fornemt udseende. Eller bestem dig for en af de 11 portfarver til samme pris.

Og du finder hos os selvfølgelig også ens udseende separate døre.

Garageport RollMatic

i Noir 2100 Sablé antracit metallic

Garageporte RollMatic

Rulleporten RollMatic er fuld af innovative detaljer, som kun har et formål: At give dig sikkerhed og komfort. Fra den særligt lette montering til de gennemudviklede sikkerhedspatenter strækker konceptet sig som en rød tråd gennem alle produktets aspekter.

Seriens standardmæssige portåbner er anbragt servicevenligt uden for beklædningen til oprulningsakslen. Den integrerede blød start/blødt stop-funktion i portåbneren sørger for en rolig portkørsel og skåner porten. Pga. fjederudligningen og den pålidelige frakoblingsautomatik er en ekstra kantsikring ikke nødvendig.

RollMatic rulleport til garager

i trafikhvid RAL 9016

 

Rulleport RollMatic OD

Rulleport RollMatic OD

i antracitgrå RAL 7016

Rulleport RollMatic OD

i trafikhvid RAL 9016

Den pladsbesparende rulleport RollMatic OD, der kører langs loftet, erideel til modernisering. Den smalle konstruktion af rulleporten, som kører langs loftet, giver mulighed for montering i garager  med selv meget trang plads. Med sin kompakte konstruktion kræver porten blot en overligger på 60 mm

Serien standardmæssig portåbner ProMatic kan efter valg monteres på den højre eller venstre horisontale køreskinne, der kræves ikke nogen yderligere plads til overliggeren.  

Med portåbneren SupraMatic, der kan fås som option, åbner din rulleport, der kører langs loftet, hurtigere, og du kan køre direkte ind i garagen uden at skulle stoppe op først. Du vil helt sikkert ikke kunne undvære de komfortable funktioner igen, såsom den ekstra åbningshøjde, fx til udluftning af garagen eller portåbnerlyset, der kan tændes separat via håndsenderen. 

Gode grunde til at vælge Hörmann-garageporten RollMatic

Pålidelig vægtudligning

Pålidelig vægtudligning

Et vægtudligningssystem, som er integreret i køreskinnerne, understøtter portåbneren, når porten åbnes hhv. lukkes og skåner åbnerens mekanik. Den flerdobbelte fjederpakke og de dobbelte wirer sikrer i enhver position portbladet mod at falde ned. I tilfælde af en nødåbning kan du let åbne porten med hånden. For rulleporte kræves der hertil ikke noget håndsving.

Sikker frakoblingsautomatik

Sikker frakoblingsautomatik

RollMatic-portene er takket være seriens standardmæssige portåbnere med blødt start og stop særligt støjsvage og skånsomme mod porten. På grund af vægtudligningssystemet og den pålidelige frakoblingsautomatik standser porten sikkert i tilfælde af uventede forhindringer. For at give dig endnu mere beskyttelse og sikkerhed anbefaler vi montering af en fotocelle, der fungerer uden berøring.

Kompakt rulleport

Kompakt rulleport

Rulleportene RollMatic er det bedste valg, når loftet i din garage skal holdes frit eller din garage er for lille til en rulleport, der kører langs loftet, eller en ledhejseport. Rulleportens

portdug pakkes kompakt ind i overliggeren af portens åbning, så at du kan bruge området under loftet til lamper eller som supplerende opbevaringsrum. Til monteringssituationer med kun lidt plads i siden kan du også få RollMatic som rulleport til montering foran garageåbningen.

Pladsbesparende rulleport, der kører langs loftet

Pladsbesparende rulleport, der kører langs loftet

Til garager med meget lidt overliggende pladser RollMatic OD-rulleporte, der kører langs loftet, særligt godt egnede. Portens vedhæng føres langs den smalle køreskinne i loftet. På grund af den pladsbesparende montering af portåbneren i siden kræver RollMatic OD blot 60 mm plads til overliggeren.

BiSecur trådløst system med certificeret sikkerhed

BiSecur trådløst system med certificeret sikkerhed

Det tovejs trådløse BiSecur-system er lig med fremtidsorienteret teknik til komfortabel og sikker betjening af åbnere til garageporte og låger, døråbnere, lys og meget andet.

Den ekstremt sikre BiSecur-krypteringsproces med stabil, fejlfri rækkevidde, som er udviklet af Hörmann, giver dig vished om, at det ikke er muligt at kopiere dit trådløse signal. Kontrolleret og certificeret af sikkerhedseksperterne fra Ruhr-universitetet i Bochum.
Perfekt tilpasset og 100% kompatibel

Perfekt tilpasset og 100% kompatibel

Alle BiSecur-åbnere, modtagere og betjeningspaneler er 100 % kompatible. Ud over din garageport åbner du med en håndsender eller fx et trådløst kodetastatur også bekvemt din låge, som er udstyret med en Hörmann-lågeåbner, din døråbner eller andre apparater med BiSecur-modtagere.
Med vores app* og  BiSecur Gateway kan du bekvemt styre din Hörmann garageport og låge, Hörmann hoveddør** og andre apparater med din smartphone eller tablet.

eller styr bekvemt døråbneren PortaMatic til indendørs samt yderligere enheder pr. smartphone eller tablet.

* Til smartphones eller tablets med iOS- eller Android-styresystem.
** Til denne funktion kræves det, at din Hörmann-hoveddør ThermoCarbon / ThermoSafe er udstyret med den automatiske lås S5 / S7 Smart.
Komfortabel forespørgsel om portens position

Komfortabel forespørgsel om portens position

Slut med at skulle ud i regn og blæst for at se efter, om din RollMatic OD-rulleport, der kører langs loftet, er lukket. Med et tryk på en knap viser LED'ens farve på håndsenderen HS 5 BS portens position. Efter ønske kan du lukke porten med et ekstra tryk*** på en knap. Du kan ikke styre din port på en mere bekvem og sikker måde.


*** ved betjening uden udsyn til porten er en ekstra fotocelle påkrævet

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

De eksklusive BiSecur-håndsendere gør ud over designet i sort eller hvid også indtryk med den elegante form, som ligger særligt behageligt i hånden.
Hörmanns BiSecur-håndsendere med mulighed for en overflade i højglans med lakeret klaverlook er hædret med den ansete Reddot Design Award for sit eksklusive design.

Ill. Håndsender HS 5 BS med håndsenderstation (option).

Billedgalleri

Rulleport til garager

i Decograin Golden Oak

Rulleport til garager og separat dør

i trafikhvid RAL 9016

Rulleport til garager

i trafikhvid RAL 9016

Kataloger
Videoer
Hörmann Funksystem BiSecur

Sikkert, komfortabelt, eksklusivt