Ledhejseporte til garager

Udnyt de mange fordele

Ledhejseporte åbner lodret opad og ligger pladsbesparende under loftet. Konstruktionsprincippet giver maksimal plads til parkering i og foran garagen. Ledhejseporte til garager kan monteres i alle garageåbninger og tilbyder op til 14 cm mere gennemkørselsbredde end vippeporte. Desuden er de optimalt tætnet med permanent elastiske og vejrbestandige tætninger på alle fire sider.

Ledhejseporte er kontrolleret og certificeret efter de høje sikkerhedskrav i den europæiske standard 13241-1. Du kan med sikkerhedstjeklisten kontrollere, om din gamle garageport lever op til de aktuelle EU-sikkerhedskrav.

Overbevisende kampagnetilbud - med sikkerhed

Porte og døre fra Europas nr. 1 til fordelspris

 

 

til Garageport-kampagne »

Overbevisende kampagnetilbud - med sikkerhed

til Garageport-kampagne »

Vælg den passende portmodel

Du har valget: Med de isolerede ledhejseporte til garager LPU 67 Thermo og LPU 42 stiler du mod en fremragende hhv. utroligt god varmeisolering. Og derudover mod øget stabilitet og en smidigere kørsel. Den uisolerede ledhejseport til garager LTE 42 er ideelt egnet til fritstående garager, som ikke kræver nogen varmeisolering. Og hvis træ er afgørende for husets udseende, kommer Hörmanns ledhejseport med massiv træfyldning af typen LTH 42 særligt godt til sin ret.

LPU 67 Thermo

Den energibesparende port er overbevisende takket være de 67 mm tykke lameller med brudt kuldebro og den fremragende varmeisolering.

LPU 42

Den isolerede ledhejseport til garager LPU 42  tilbyder med sine 42 mm tykke lameller en utroligt god isolering.

LTE 42

Den uisolerede port LTE 42 er løsningen til fritstående garager til en fordelagtig pris, som ikke har brug for ekstra varmeisolering.

LTH 42

Porten, der er i massivt træ , egner sig fremragende til træhuse eller bygninger med mange træelementer, fx bindingsværk eller facadeelementer.

Oversigt over motiver Ledhejseporte i stål

S-profilering (LPU 42, LTE 42), trafikhvid RAL 9016

M-profilering (LPU 67 Thermo, LPU 42, LTE 42), trafikhvid RAL 9016

D-profilering (LPU 42), trafikhvid RAL 9016

T-profilering (LPU 42), trafikhvid RAL 9016

L-profilering (LPU 67 Thermo, LPU 42), trafikhvid RAL 9016

Fylding (LPU 42, LTE 42), trafikhvid RAL 9016

L-profilering (LPU 67 Thermo, LPU 42), motiv 450, trafikhvid RAL 9016

L-profilering (LPU 67 Thermo, LPU 42), motiv 456, trafikhvid RAL 9016

L-profilering (LPU 67 Thermo, LPU 42), motiv 461 med vindue, trafikhvid RAL 9016, motiv 451 uden vindue (uden ill.)

L-profilering (LPU 67 Thermo, LPU 42), motiv 457, trafikhvid RAL 9016

L-profilering (LPU 67 Thermo, LPU 42), motiv 462 med vindue, trafikhvid RAL 9016, motiv 452 uden vindue (uden ill.)

L-profilering (LPU 67 Thermo, LPU 42), motiv 458, trafikhvid RAL 9016

L-profilering (LPU 67 Thermo, LPU 42), motiv 454, trafikhvid RAL 9016

L-profilering (LPU 67 Thermo, LPU 42), motiv 469 med vindue, trafikhvid RAL 9016, motiv 459 uden vindue (uden ill.)

L-profilering (LPU 67 Thermo, LPU 42), motiv 481 med vindue, trafikhvid RAL 9016, motiv 471 uden vindue (uden ill.)

T-profilering (LPU 42) motiv 501 med gennemgående indlæg i rustfrit stållook, trælook (ill.) eller RAL efter valg

T-profilering (LPU 42) motiv 500 med delte indlæg i rustfrit stållook eller trælook (ill.) eller trafikhvid RAL 9016

Oversigt over motiver Ledhejseporte i massivt træ

S-profilering, nordisk gran

M-profilering, nordisk gran

L-profilering, nordisk gran

Fylding, nordisk gran

Motiv 401, nordisk gran

Motiv 402, nordisk gran

Motiv 403, nordisk gran

Motiv 403, med natursten, nordisk gran

Motiv 404, nordisk gran

Motiv 404, med natursten, nordisk gran

Motiv 405, nordisk gran

Motiv 405, fløjport-beslag

Gode grunde, der taler for Hörmann-ledhejseporte til garager

Ens profileringsafstande

Ens profileringsafstande

[1] Ens profileringsafstande og usynlige lamelovergange til profileringsporte

Hörmann-garageporte er kendetegnet ved den helt ensartede profileringsinddeling [A]. I lukket tilstand kan man praktisk talt ikke se overgangene mellem lamellerne. Du er velkommen til at sammenligne!

Efter ønske leverer vi også de praktiske separate døre med profileringer, der flugter med garageporten.

[2] Uensartede profileringsafstande [B], [C] pga. forskellige lamelhøjder og synlige overgange mellem lamellerne på porte fra konkurrenter. På den måde opstår der et uharmonisk indtryk.
Ensartet opdeling af fyldninger

Ensartet opdeling af fyldninger

[3] Ensartet opdeling af fyldninger

For at skabe et harmonisk udseende er afstandene mellem de enkelte fyldinger [D] på Hörmann-ledhejseportene helt ens i højden. Det opnås ved at have lameller med ens højde i hele portens højde. De vandrette afstande mellem fyldingerne [E] i de enkelte lameller er også ens. Derved opstår der et harmonisk udseende.

Efter ønske fås de separate døre også med den samme lamelinddeling og udseende som ledhejseportene til garager.

[4] Uensartet opdeling af fyldninger [F], [G] på grund af forskellige lamelhøjder på porte fra konkurrenter. På den måde opstår der et uharmonisk indtryk.
Karm og portblad har ens udseende

Karm og portblad har ens udseende

En ports harmoniske udseende opstår vha. mange små detaljer: Overpartiet [1] leveres altid med det samme udseende som portlamellerne på hvide porte og porte med forskellige overflader. Så passer det hele sammen.

Sidekarmene [2] fås som standard med hvid Woodgrain-overflade. Til ledhejseporte med overfladerne Sandgrain, Silkgrain og Decograin leveres karmbeklædningerne som option med portlamellens overflade. På Micrograin-porte leveres karmbeklædningen med glat Silkgrain-overflade. Til farvede ledhejseporte og porte med Decograin-overflade leverer vi også passende karmbeklædninger [2] med samme overflade og farve eller design som portlamellerne. På disse porte leveres overpartiet [1] altid med den samme overflade og farve eller design som portlamellen.
Overparti i niveau

Overparti i niveau

På LPU porte er overpartiet den mest elegante løsning, som sørger for en usynlig overgang fra overkarmen til portbladet. Når porten er lukket, lukkes den øverste portsektion i niveau med overpartiet.

Optimal langtidsbeskyttelse

Optimal langtidsbeskyttelse

Den skørhedsresistente, 4 cm høje karmfod af plast omslutter karmen, hvor der er fare for rust, og beskytter vedvarende mod eventuel korrosion. Til forskel fra vores konkurrenters løsninger bevares den virkningsfulde langtidsbeskyttelse også i tilfælde af vedvarende ophobning af vand.

Sammen med portens bundtætning danner karmfoden en afslutning, der også ser rigtigt flot ud.

Effektiv varmeisolering

Effektiv varmeisolering

Når garagen er integreret i huset, anbefales det at have en garageport med god isolering. Med Hörmann ThermoFrame forbedrer du LPU-portens i forvejen gode isoleringsværdier.

Den sorte kunststofprofil, der helt enkelt monteres sammen med portens karm, sørger for en brudt kuldebro mellem karm og murværk og forbedrer isoleringsværdien med op til 15 %*.

Du kan få ThermoFrame-karmtilslutningen som tilbehør til alle Hörmann-ledhejseporte til garager.

* for den isolerede ledhejseport til garager LPU i størrelsen: 5000 x 2125 mm
Praktiske løsninger

Praktiske løsninger

Vi anbefaler en gangdør uden tærskel til en nem gennemgang i din garage. Dermed kan du hente cykler og haveredskaber i garagen uden at skulle åbne porten.

Tærsklen i rustfrit stål er kun 10 mm høj i midten og 5 mm i siderne. Den er altså nem at køre hen over og risikoen for at snuble mindskes.

Selvfølgelig mere sikkerhed

Selvfølgelig mere sikkerhed

Ubudne gæster har stort set ingen chance mod Hörmanns automatiske ledhejseporte. Når garageporten er lukket, går løftesikringen automatisk i indgreb i anslaget på køreskinnen og er dermed straks låst og beskyttet mod åbning.

Denne patenterede portaflåsning fungerer udelukkende mekanisk og virker derfor også uden strømforsyning i modsætning til konkurrerende portåbnere.
BiSecur trådløst system med certificeret sikkerhed

BiSecur trådløst system med certificeret sikkerhed

Det tovejs trådløse BiSecur-system er lig med fremtidsorienteret teknik til komfortabel og sikker betjening af åbnere til garageporte og låger, døråbnere, lys og meget andet.

Den ekstremt sikre BiSecur-krypteringsproces med stabil, fejlfri rækkevidde, som er udviklet af Hörmann, giver dig vished om, at det ikke er muligt at kopiere dit trådløse signal. Kontrolleret og certificeret af sikkerhedseksperterne fra Ruhr-universitetet i Bochum.
Perfekt tilpasset og 100% kompatibel

Perfekt tilpasset og 100% kompatibel

Alle BiSecur-åbnere, modtagere og betjeningspaneler er 100 % kompatible. Ud over din garageport åbner du med en håndsender eller fx et trådløst kodetastatur også bekvemt din låge, som er udstyret med en Hörmann-lågeåbner, din døråbner eller andre apparater med BiSecur-modtagere.
Med vores app* og  BiSecur Gateway kan du bekvemt styre din Hörmann garageport og låge, Hörmann hoveddør** og andre apparater med din smartphone eller tablet.

eller styr bekvemt døråbneren PortaMatic til indendørs samt yderligere enheder pr. smartphone eller tablet.

* Til smartphones eller tablets med iOS- eller Android-styresystem.
** Til denne funktion kræves det, at din Hörmann-hoveddør ThermoCarbon / ThermoSafe er udstyret med den automatiske lås S5 / S7 Smart.
Komfortabel forespørgsel om portens position

Komfortabel forespørgsel om portens position

Slut med at skulle ud af døren i regn og blæst for at se efter, om porten er lukket. Med et tryk på en knap viser LED'ens farve på håndsenderen HS 5 BS portens position. Efter ønske kan du lukke porten med et ekstra tryk*** på en knap. Du kan ikke styre din port på en mere bekvem og sikker måde.

***  ved betjening uden udsyn til porten er en ekstra fotocelle påkrævet

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

De eksklusive BiSecur-håndsendere gør ud over designet i sort eller hvid også indtryk med den elegante form, som ligger særligt behageligt i hånden.
Hörmanns BiSecur-håndsendere med mulighed for en overflade i højglans med lakeret klaverlook er hædret med den ansete Reddot Design Award for sit eksklusive design.

Ill. Håndsender HS 5 BS med håndsenderstation (option).

Billedgalleri

T-profilering

Motiv 500 med delte indlæg i rustfrit stållook, i RAL 7016

T-profilering

i Silkgrain stengrå RAL 7030, motiv 501 med gennemgående indlæg i trædesign

Portmotiv 405

Port i massivt træ, laseret i hvid fra bygherrens side, med fløjportsbeslag og pyntegreb

M-profilering

i Decograin Rosewood

T-profilering

i Silkgrain stengrå RAL 7030, motiv 501 med gennemgående indlæg i trædesign

S-profilering

i Woodgrain grangrøn RAL 6009

Fylding

i Woodgrain antracitgrå RAL 7016

M-profilering

i antracitgrå, RAL 7016, Hörmann-hoveddør i aluminium ThermoSafe motiv 565, i antracitgrå, RAL 7016 med sidepartier og overparti som option

Fylding

i Decograin Golden Oak

Kataloger
Videoer
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garageport-åbnere - betryggende sikre

Garagentor-Antrieb SupraMatic

Garageport-åbneren SupraMatic - duellen

Hörmann Funksystem BiSecur

Sikkert, komfortabelt, eksklusivt

Automatisk garageventilation - Klimasensorer HKSI + HKSA