Portåbnere

Komfort og sikkerhed i hjemmet

Hvem har lyst til at stige ud af bilen i regn og blæst eller midt om natten blot for at åbne garagen. Med en portåbner fra Hörmann har man altid "fri bane", for man åbner garageporten og gårdporten hurtigt, komfortabelt og sikkert fra bilen per håndsender. Hörmann tilbyder innovativ åbnerteknik med den komfortable og hurtige SupraMatic, ProMatic til en fordelagtig pris samt ProMatic Akku, åbneren til garagen uden strømtilslutning.
Det nye trådløse system BiSecur er standard for alle garageportåbner. Det innovative trådløse system BiSecur fra Hörmann med statusvisning er overbevisende på grund af enestående komfort- og sikkerhedsfunktioner samt håndsenderen i eksklusivt design og højglans.

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

SupraMatic

En fascinerende kombination af hastighed og komfort. Din ledhejseport til garager åbner sig hurtigere, og du kan køre direkte ind i garagen uden at skulle stoppe op først. Du vil helt sikkert ikke igen kunne undvære de komfortable funktioner såsom den ekstra åbningshøjde, fx til udluftning af garagen eller portåbnerlyset, der kan tændes separat via håndsenderen. Portåbnerens afskærmning i børstet aluminium giver desuden SupraMatic-modellen et meget fornemt udseende.

ProMatic

ProMatic-portåbnerne er forsynet med den samme gennemprøvede Hörmann-teknik som alle førsteklasses portåbnere fra Hörmann. Det garanterer en pålidelig funktion til en attraktiv pris. Ikke engang i garager uden strømtilslutning er der grund til at undvære portåbnerens komfort. ProMatic Akku gør det muligt. Batteriet er nemt at transportere og kan oplades i løbet af få timer vha. det praktiske solcellemodul, der fås som option.

Vores produkter sammenlignet

kategorier/ produkttype SupraMatic E SupraMatic P ProMatic ProMatic Akku
særlige anvendelser til træporte og gangdørsporte til garager uden strømtilslutning
cyklusser per dag/ time 25 / 10 50 / 10 12 / 5 5 / 2
topkraft 800 N 1000 N 750 N 400 N
åbningshastighed maks. 22 cm/s 22 cm/s 14 cm/s 13 cm/s
portbredde maks. 5500 mm 6000 mm 5000 mm 3000 mm
portareal maks. 13,75 m² 15 m² 11,25 m² 8 m²
seriens standardmæssige udstyr
 • komfortabel forespørgsel om portens position
 • hurtigere portåbning
 • supplerende åbningshøjde
 • halogenbelysning med separat betjening
 • LED-belysning* med separat betjening
 • legende let programmering
 • mekanisk løftesikring
 • trådløst BiSecur-system**
 • komfortabel forespørgsel om portens position
 • hurtigere portåbning
 • supplerende åbningshøjde
 • halogenbelysning med separat betjening
 • LED-belysning* med separat betjening
 • legende let programmering
 • fotocelle
 • mekanisk løftesikring
 • trådløst BiSecur-system**
 • komfortabel forespørgsel om portens position
 • supplerende åbningshøjde
 • mekanisk løftesikring
 • trådløst BiSecur-system**
 • mekanisk løftesikring
 • trådløst BiSecur-system**

* fra 01.03.2017

** kun hos Hörmann

Gode grunde, der taler for Hörmann garageportåbnere

Trådløst BiSecur-system med certificeret sikkerhed

Trådløst BiSecur-system med certificeret sikkerhed

Det tovejs trådløse BiSecur-system står for fremtidsorienteret teknik til komfortabel og sikker betjening af garageporte og lågeåbnere, døre, lys og meget andet.
Den ekstremt sikre BiSecur-krypteringsproces med stabil, fejlfri rækkevidde, som er udviklet af Hörmann, giver dig vished om, at det ikke er muligt at kopiere dit trådløse signal. Kontrolleret og certificeret af sikkerhedseksperterne fra Ruhr-universitetet i Bochum og uafhængige kontrolinstitutter.

Perfekt tilpasset

Perfekt tilpasset

Alle BiSecur-portåbnere, modtagere og betjeningselementer er 100 % kompatible. Med en håndsender eller en trådløs knap kan du betjene garage- og indkørselslågen og derudover dørlåse, døråbnere eller andre apparater med BiSecur-modtagere. HCP-interfacet, som er standard i alle Hörmann portåbnere, gør mange funktioner mulige. Alle Hörmann garage- og indkørselslågeåbnere kan nemt forbindes med eksterne Smart Home-systemer.

Praktisk forespørgsel om portpositionen

Praktisk forespørgsel om portpositionen

Det er ikke længere nødvendigt at gå udenfor i dårligt vejr  for at se efter, om porten er lukket eller ej. Med et tryk på en knap vises portens position med LED'ens farve på håndsenderen HS 5 BS eller på den indvendige trykkontakt FIT 5 BS.  Efter ønske kan du lukke porten med et ekstra tryk * på en knap. Det kan ikke være mere sikkert og nemt.

*  Ved betjening uden udsyn til porten er en ekstra fotocelle påkrævet

Smart app-betjening

Smart app-betjening

Brug ganske enkelt din smartphone som håndsender. Med den nye Hörmann BlueSecur-app kan du nemt betjene din garageport eller hoveddør via bluetooth**. Og du kan overføre flere brugerrettigheder*** permanent eller tidsbegrænset til dine familiemedlemmers smartphones. Så har alle i din familie altid sin egen "Port- og døråbner" i smartphonen.

** Sammen med den interne / eksterne Hörmann Bluetooth-modtager
*** Muligvis er ekstrakøb (køb af app) i AppStore eller hos Google Play nødvendigt

Sikkerhed

Sikkerhed

Hörmann automatiske garageporte gør det svært for indbrudstyve. Når porten er lukket, går løftesikringen automatisk i indgreb i motorstangens anslag. Porten er straks låst og beskyttet mod åbning. Løftesikringen fungerer udelukkende mekanisk og virker derfor også i tilfælde af strømsvigt – i modsætning til modeller fra andre fabrikanter.

Pålidelig

Pålidelig

Den pålidelige frakoblingsautomatik standser porten sikkert i tilfælde af uventede forhindringer. For at give dig endnu mere beskyttelse og sikkerhed anbefaler vi montering af en fotocelle, der fungerer uden berøring.
På grund af den bløde start og stop åbner og lukker porten støjsvagt og uden ryk. Start- og stopfaserne kan indstilles individuelt til din garageport. Dermed skånes garageporten, så du har glæde af den i længere tid.

Turbohastighed

Turbohastighed

Du kan køre hurtigere og mere sikkert med en SupraMatic-portåbner i kombination med din Hörmann ledhejseport til garager. Åbningshastigheden på op til maks. 25 cm/s er lig med mere sikkerhed og mindre stress ved garageindkørsler, hvor der er meget trafik. Sammenlign åbningshastigheden for SupraMatic åbneren med gængse åbnere.

Certificeret

Certificeret

Hörmann garageportåbnere er tilpasset optimalt til Hörmann ledhejseporte og er afprøvet og certificeret i henhold til retningslinjerne "Indbrudshæmning for garageporte" af uafhængige prøvningsinstitutter.

Kataloger
Videoer
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Garageport-åbnere - betryggende sikre

Hörmann Funksystem BiSecur

Sikkert, komfortabelt, eksklusivt

Automatisk garageventilation - Klimasensorer HKSI + HKSA