Moderne og elegant

Garageporte

Ledhejseporte til garager

Ledhejseporte åbner lodret opad og ligger pladsbesparende under loftet. Konstruktionsprincippet giver maksimal plads til parkering i og foran garagen. Ledhejseporte til garager kan monteres i alle garageåbninger og tilbyder op til 14 cm mere gennemkørselsbredde end vippeporte. Desuden er de optimalt tætnet med permanent elastiske og vejrbestandige tætninger på alle fire sider.

til Ledhejseporte til garager

Berry-vippeporte

Berry-vippeporte forbinder høj kvalitet og gennemudviklet teknik med stabil funktion og sikker betjening. Berry-vippeporte fås med mange attraktive stålmotiver i profilerings- og fyldningsudseende samt som træporte. Farver og dekorationsoverflader giver yderligere karakter.

til Berry-vippeporte

Garageporte RollMatic

Rulleporte og rulleporte kører langs loftet, åbner lodret opad og kræver næsten ingen plads i garagen. Konstruktionsprincippet giver maksimal plads i og foran garagen. Garageåbningens form spiller ingen rolle for monteringen, det er altså ligegyldigt, om den er firkantet, afvinklet, med segment- eller rundbue.

til Garageporte RollMatic

Separate døre til garager

Separate døre er altid praktiske, når der hurtigt skal hentes ting fra garagen uden at ville åbne porten. Eller hvis dit andet køretøj på grund af en kort indkørsel er parkeret direkte foran porten og tilgangen til porten derfor er spærret. Til næsten alle portmotiver og portmodeller findes der hos Hörmann en passende separat dør. Således danner port og dør en harmonisk enhed.

til Separate døre til garager

 

Gode grunde til at vælge Hörmann-garageporte

Mærkekvalitet fra Tyskland

Mærkekvalitet fra Tyskland

Hörmann-produkter udvikles og produceres egenhændigt i højt specialiserede værker.

Produkter, der holder i generationer

Produkter, der holder i generationer

Langtidstests under virkelighedstro forhold garanterer højtudviklede standardprodukter i Hörmann-kvalitet.

Med øje for fremtiden

Med øje for fremtiden

Hörmann går i front som et godt eksempel. Derfor dækkes 100 % af virksomhedens energiforbrug allerede i dag af grøn strøm.