Spærrebom og sikkerhedsbarriere sikrer tilkørslen

Sikkerhedsbarrierer

Sikkerhedsbarrierer

Hvis et område kræver den højeste sikkerhed og vedvarende eller midlertidigt skal beskyttes mod uautoriseret tilkørsel, er vores sikkerhedsbarrierer fra Hörmann High Security Line den rigtige løsning.

Afhængigt af typen og arealet, der skal beskyttes, kan du vælge pullerter, sømmåtter eller spærrebomme fra Hörmann og fleksibelt kombinere de enkelte produkter med hinanden samt med individuelle styringskoncepter.

EFO-nødfunktionen, som leveres som option, kører vores automatiske spærrebomme, pullerter og sømmåtter ud i løbet af 1,5 sekunder.

Pullert foran palads

Sikkerhedsbarrierer - oversigt over sikkerhedsniveauer

Sikkerhedsniveauet for sikkerhedsbarrieren vurderes ud fra forskellige sammenstødsenergier. Energien, med hvilken køretøjet kolliderer, er afhængig af køretøjets type, vægt og hastighed. Sammenstødsenergien er afgørende for skader og funktion.

Sammenstødsenergi med ødelæggende kraft

Værdien angiver hastigheden, en bestemt køretøjstype skal køre med, for at kollisionen kan standses af sikkerhedsbarrieren. Hvis et køretøj f.eks. rammer sikkerhedsbarrieren med en vægt på 6800 kg og en hastighed på 87 km/h (se grafikken), kan der opstå vedvarende skader på det mekaniske system og i konstruktionen, så sikkerhedsbarrieren skal udskiftes efter kollisionen. Gennemkørsel forhindres dog.

Sammenstødsenergi uden ødelæggende kraft

Værdien angiver, at kollisionen for en køretøjstype med en maksimal hastighed standses, og det mekaniske system og sikkerhedsbarrierens konstruktion beskadiges ikke. Hvis et køretøj med f.eks. en vægt på 6800 kg rammer sikkerhedsbarrieren med en hastighed på 52 km/h, er sikkerhedsbarrierens sikkerhed og funktion fortsat garanteret.

Spærrebomme

Hvis du vil beskytte op til 6 meter brede ind- eller udkørsler med øgede sikkerhedsforanstaltninger, anbefaler vi brugen af vores spærrebomme.

Afhængigt af forholdene kan vores Road Blocker lægges med plan overflade i gulvet eller som alternativ monteres på den færdige gulvbelægning uden jordarbejde. Den er normalt kørt ind i niveau med jorden og kan i nødsituationer hurtigt køres ud og dermed effektivt standse uautoriserede køretøjer.

Vores spærrebomme i 500 eller 1000 millimeters højde er certificeret efter crashtest-ratingen PAS68 eller stemmer overens med denne. Road Blocker 1000 holder dermed stand over for en 7,5 ton tung lastvogn, som kører imod den med 80 km/h.

Sømmåtter

Sømmåtter sikrer tilkørsel til sikkerhedsområdet

Vores sømmåtter M giver mulighed for kontrolleret gennemkørsel i den ene side indtil en bredde på 6 meter. De forhindrer gennemkørsel i den modsatte retning, da sømmene river køretøjets dæk op, så det standser efter få meter.

Denne Tyre Killer, som monteres på den færdige bundbelægning, egner sig til lave brugsfrekvenser.

Til høje brugsfrekvenser egner varianten Tyre Killer H sig, som lægges i plan overflade i gulvet. Denne sømmåtte giver også forbedret beskyttelse over for store køretøjer som lastvogne.

Sikkerhedsbarriere

Vores sikkerhedsbarriere fra High Security Line, som er certificeret i henhold til crashtests, leveres som automatisk, aftagelig eller faststående model.

 

Yderligere oplysninger til vores sikkerhedsbarrierer kan findes under pullerter.

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørgsmål til vores produkter, er i planlægningsfasen og har brug for rådgivning med hensyn til de forskellige modeller, kombinationsmuligheder og individuelle design? Eller du er måske studerende på en byggeteknisk uddannelse og har brug for teknisk støtte samt detaljer om planlagt håndværk? Brug vores knowhow fra årtiers erfaring - vores arkitektoniske rådgivere ledsager og rådgiver dig gerne.

til Arkitektrådgivning