Innovativ og alsidig

Industriporte

Industrielle ledhejseporte

Det pladsbesparende portsystem passer med forskellige beslagtyper til ethvert industribyggeri. Det giver en sikker planlægning ved nybyggeri og modernisering. Hörmann tilbyder specialkonstruerede løsninger til enhver brug: fra porte med gangdøre uden tærskel som komfortabel gennemgang til porte helt i glas med ridsefast Duratec-vinduer.

 

til Industrielle ledhejseporte

Hurtigkørende porte

Hörmanns hurtigkørende porte anvendes indendørs såvel som udendørs til at optimere trafikken, til at forbedre indeklimaet og for at spare energi. Din fordel: SoftEdge-teknologien med integreret Anti-Crash/påkørselsværn gør fleksible hurtigkørende porte særligt sikre og rentable. Den hurtige spiralport HS 7030 PU med isolerede PU-isoleringspaneler, der giver en høj varmeisolering.

 

til Hurtigkørende porte

Rulleporte og rullegitre

På grund af deres geniale konstruktion med kun få komponenter er rulleporte særligt økonomiske og robuste. Alt efter krav kan du vælge modeller med forskellige hængsler og udstyr. Rulleporten SB med innovativ trækfjederteknik tilbyder en særligt rentabel løsning til åbninger i haller, der ikke åbnes særligt ofte. Rulleporten Decotherm S er det rigtige valg til den rå logistikdrift.

 

til Rulleporte og rullegitre

"

Autodock-systemer

Hos Hörmann modtager du alle komponenterne til din læssestation fra et og samme sted: læssebroer, porttætninger, portsluser og gummibuffere. Produkterne, der er udviklet og produceret af Hörmann selv, er optimalt afstemt med hinanden og muliggør en gnidningsfri på- og aflæsning.

 

til Autodock-systemer

Porte til parkeringsanlæg

På grund af det stadigt stigende behov for parkeringsrum i byerne og bycentrene får parkeringskældre og -huse en stadigt større betydning. Ofte opstår de garager i blandet bolig- og erhvervsbyggeri. Dermed opstår der øgede krav til portanlæg med særligt smidig kørsel. Hörmann tilbyder særligt til dette anvendelsesområde systemer med port og åbner, som er afstemt med hinanden.

 

til Porte til parkeringsanlæg

Brandsikre skydeporte

Skydeporte fra Hörmann til brand- og røgbeskyttelse er en- og tofløjede eller fås som teleskop-brandsikrings-skydeport. For at give en hurtigere persongennemgang og gennemkørsel med sækkevogne eller mindre transportvogne findes der brandsikrings-skydedøre med gang- / flugtdør. Uden krav fås de også som multifunktionsdøre.

 

til Brandsikre skydeporte

Indkørselsskydeporte

Hörmanns indkørselsskydeporte af stabile stålprofiler leveres som et komplet element med en åbningsbredde på op til 16 meter. Således kan til anlæg med to retninger opnås en bredde på 32 meter. Konstruktionen er fritbærende. Fordel: ikke meget arbejde med fundamentet, ingen montering af køreskinne, ingen forstyrrelser af portkørslen i tilfælde af is, sne eller større mængder snavs.

 

til Indkørselsskydeporte