Porte til parkeringsanlæg

Porte til parkeringsanlæg - mange varianter, en kvalitet

Optimal rentabilitet, vedvarende funktions- og personsikkerhed samt en ekstremt smidig kørsel, også ved høje frekvenser, er de fremtrædende kendetegn ved denne port til parkeringsanlæg.

Den udadsvingende vippeport N 500 tilbydes til dobbeltgarager i det private og til parkeringshuse med op til 25 parkeringspladser.

Vippeporten ET 500 svinger kun op til 40 mm ud, når den åbner og lukker, og er derfor optimal til parkeringshuse fx også ved fortov.
Konstruktionen på skydeporten ST 500 er desuden kendetegnet af en lav monteringsdybde ved overliggeren.

Speed-ledhejseporten med mikroprofileret overflade gør portåbningen endnu mere fornem og er desuden meget hurtig.

Berry-vippeporte egner sig med deres robuste konstruktion særligt til en ukompliceret betjening med en sikker afslutning på parkeringspladser i parkeringshuse. De forskellige ventilationsåbninger garanterer en optimal udluftning.

Rulleporte og rullegitre
er på grund af deres enkle konstruktion med kun få komponenter særligt robuste. Den kompakte vikle kræver blot en smule plads i overliggeren. Ved meget små pladsforhold er der også mulighed for en udvendig montering.
Alle porttyper tilbyder samlet set en bred vifte af motiver og muligheden for individuelle konstruktioner.

Gode grunde til at vælge Hörmann-porte til parkeringsanlæg

Rolig, støjfri portkørsel, også ved høje frekvenser

Rolig, støjfri portkørsel, også ved høje frekvenser

Dobbelte køreruller i køreskinnen og bundstyr på kuglelejer giver porten et blidt, støjsvagt og helt præcist løb - selv efter lang tids brug. Vippeporten ET 500 og skydelågen ST 500 er konstrueret til en levetid på min. 250000 cyklusser; vippeporten N 500 er som option med forstærket fjederpakke til min. 100000.

Konstruktionsmæssigt helt igennem sikret

Konstruktionsmæssigt helt igennem sikret

Den åbne konstruktion med sikkerhedsafstande mellem portblad og bygningselement giver til siderne og ved underkanten pålidelig beskyttelse mod skader på fingrene. En specielt udformet EPDM-profil beskytter kanten af portfløjen. For vippeport ET 500 og skydelåge ST 500 sikrer en integreret fotocelle åbningen af porten yderligere.

Port og portåbner testet som enhed

Port og portåbner testet som enhed

Alle dobbelte porte og porte til parkeringsanlæg testes og certificeres altid sammen med de hver især passende åbnere af uafhængige, anerkendte institutioner. På den måde sikres det, at port og åbner fungerer som en upåklagelig og sikker enhed. Det er særligt vigtigt, hvis porten er monteret på offentlige områder som fx parkeringskældre og -huse.

Praktiske gangdøre og separate døre

Praktiske gangdøre og separate døre

De dobbelte porte og porte til parkeringsanlæg fås efter ønske også med en praktisk gangdør eller separat dør, som har ens udseende motiv.
Gangdørene placeres til venstre, højre eller i midten. Der hører dørpumper til det standardmæssige leveringsomfang.

Trådløst BiSecur-system med certificeret sikkerhed

Trådløst BiSecur-system med certificeret sikkerhed

Det tovejs trådløse BiSecur-system står for fremtidsorienteret teknik til komfortabel og sikker betjening af garageporte og lågeåbnere, døre, lys og meget andet.
Den ekstremt sikre BiSecur-krypteringsproces med stabil, fejlfri rækkevidde, som er udviklet af Hörmann, giver dig vished om, at det ikke er muligt at kopiere dit trådløse signal. Kontrolleret og certificeret af sikkerhedseksperterne fra Ruhr-universitetet i Bochum og uafhængige kontrolinstitutter.

Komfortabel forespørgsel om portens position

Komfortabel forespørgsel om portens position

Slut med at skulle ud i regn og blæst for at se efter, om din RollMatic OD-rulleport, der kører langs loftet, er lukket. Med et tryk på en knap viser LED'ens farve på håndsenderen HS 5 BS portens position. Efter ønske kan du lukke porten med et ekstra tryk*** på en knap. Du kan ikke styre din port på en mere bekvem og sikker måde.


*** ved betjening uden udsyn til porten er en ekstra fotocelle påkrævet

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

De eksklusive BiSecur-håndsendere gør ud over designet i sort eller hvid også indtryk med den elegante form, som ligger særligt behageligt i hånden.
Hörmanns BiSecur-håndsendere med mulighed for en overflade i højglans med lakeret klaverlook er hædret med den ansete Reddot Design Award for sit eksklusive design.

Ill. Håndsender HS 5 BS med håndsenderstation (option).