Hurtigkørende porte

Hurtigkørende porte - standardmæssigt med FU-styring

Hörmanns hurtigkørende porte anvendes indendørs såvel som udendørs til at optimere trafikken, til at forbedre indeklimaet og for at spare energi. Hörmanns sortiment omfatter vertikalt og horisontalt åbnende, transparente porte med fleksible hængsler, også i kombination med ledhejseporte og rulleporte samt kraftfulde og servicevenlige spiralporte med aluminiumsprofiler med glat overflade.

Porte optager til tider en stor del af klimaskærmen på erhvervsejendomme. Dermed gemmer de på et enormt potentiale for energibesparelse - du finder informationer om amortisering og ombygninger i Hörmanns energisparenøgle.

Gode grunde til at vælge Hörmanns hurtigkørende porte

Sikkerhed som standard

Sikkerhed som standard

Berøringsløs sikkerhed

Sikkerheds-fotocelleanlægget, som er integreret i sidepartierne, overvåger portbladets lukkekant
i en højde på op til 2500 mm. Med sikkerheds-fotocelleanlægget opfyldes sikkerhedskravene
iht. DIN EN 13241-1.

Dermed overflødiggøres andre installationer på porten (fx en kantsikring eller fotocelle). Drag nytte af den hurtigkørende ports højere sikkerhed, nemme montering og servicevenlighed.
Optimerede driftsprocesser

Optimerede driftsprocesser

Serien har som standard en lang levetid og giver en god rentabilitet

Frekvensomformerstyringen aflaster hele portens mekanik og garanterer en næsten slitagefri og støjsvag portkørsel.

Med den høje åbnings- og lukkehastighed sker der en optimering af driftsprocesserne og en reducering af varmetabet. Derudover aflastes hele portmekanikken med den bløde opstart og nedbremsning og forlænger dermed portens levetid betydeligt. Ved kraftigt isolerede porte understøttes portkørslen af fjedre og speed-ledhejseporte med H- og V-beslag ved hjælp af slitagefri kontravægte.
Effektiv varmeisolering

Effektiv varmeisolering

Ensartet opskummede stållameller

De varmgalvaniserede, isolerede lameller med kerne af polyurethanskum giver en særligt god varmeisolering. Portene leveres som standard i hvidaluminium (RAL 9006). På ydersiden
har Micrograin-overfladen overbevisende, fine linjer, mens lamellerne er stuccoprægede på indersiden.

Øget varmeisolering med ThermoFrame

Opvarmede haller kræver godt isolerede hurtigkørende porte. ThermoFrame adskiller sidepartiet fra bygningselementet. Den brudte kuldebro inkl. supplerende tætning giver en forbedret varmeisolering med op til 15 % og er nem og hurtig at montere. ThermoFrame kan bestilles som option til porte med 42 mm tykkelse og 67 mm tykke lameller. For Iso Speed Cold 100-porte hører det allerede med i leveringsomfanget.
Altid klart udsyn

Altid klart udsyn

Vinduer som option

Duratec-vinduerne er på trods af hårde krav på rå industriområder garant for en maksimal ridsefasthed. Den specielle overfladebelægning beskytter ruderne mod ridser og mærker efter rengøring.

Til 67 mm isolerede porte modtager du en vinduesramme i aluminium som model med brudt kuldebro og 3-lags vinduer. Vi leverer 42 mm isolerede porte med 2-lags vinduer.

På grund af glasholdelister på indersiden er det nemt og hurtigt at skifte defekte ruder ud.
SmartControl

SmartControl

Med SmartControl kan vi altid udføre en teknisk analyse af den hurtigkørende ports styring. Via en online-portal kan vi få adgang til de vigtigste fejlmeldinger i realtid og ofte afhjælpe fejlen. Dermed sparer du udgifter på grund af færre og kortere servicebesøg og profiterer af de få eller kortere afbrydelsesperioder, da sliddelene hurtigt kan udskiftes.

Kataloger
Videoer

SoftEdge-bundprofil - ingen stop efter kollision

HS 7030 PU - den hurtige spiralport