Brandsikre skydeporte

Brandsikre skydeporte, der giver en pålidelig ejendomsbeskyttelse

Afhængig af brandbelastningen leverer Hörmann pålidelige og driftssikre skydelåger i 1- og 2-fløjet udførelse. Konstruktioner til brandsikring er testet iht. DIN 4102, løbende kvalitetskontrolleret af instituttet for materialetests i Braunschweig og godkendt af DIBt.
Røgtætte, brandsikre skydeporte, der giver sikre flugt- og redningsveje, er desuden også testet iht. DIN 18095. De anbefales til alle områder med meget persontrafik, hvor mennesker i tilfælde af brand skal beskyttes mod spredning af livsfarlige røggasser.
For at give en hurtig gennemgang til personer og gennemkørsel med sækkevogne eller mindre transportvogne tilbydes brandsikre skydeporte med gang-/flugtdør. Generelt set er gang-/flugtdørene af brandtekniske grunde udstyret med en glideskinne-dørpumpe.

Gode grunde til at vælge Hörmann-skydedøre til brand- og røgbeskyttelse

Førsteklasses udseende

Førsteklasses udseende

Hörmann-skydeporten er en moderne udseende port med en patenteret V-not i elementsamlingen uden synlige skrueforbindelser. Den høje stabilitet sikres med labyrintprofilen, der er fortandet i sig selv. De 72 mm tynde elementer er limet i plant niveau over hele fladen, og sættes op i række ved hjælp af gevindstænger. Dermed fås et portblad med regelmæssigt brede samlingskanter, der løber parallelt med hinanden.

De enkelte elementer er fremstillet af op til 9 meter lange stykker, uden forstyrrende svejsesømme. På den måde opstår der et førsteklasses udseende.
Præcis styring af portbladet

Præcis styring af portbladet

Den cylindriske kørerulle i forbindelse med den patenterede køreskinne sørger for optimal vægtfordeling. Ophængt på kuglelejer er der garanti for at porten kører roligt og er nem at betjene. Køreskinnen kan indstilles præcist i 3 dimensioner med justeringsskruerne. Med køreskinnens afskærmning i portbladets farve opstår der et harmonisk helhedsbillede.

Løber direkte på uden indløbsprofil

Løber direkte på uden indløbsprofil

Denne mulige model for porten er alternativet til 2-fløjede sidehængte døre i projektbyggeri, fx i indgangspartier. Da porten i indløbet kører direkte på et panel i rustfrit stål på væggen, gøres den lyse gennemgang bredere, og portens fornemme udseende forstyrres ikke af en fals. Hvis opbevaringsrummet bliver lavet som nicheløsning med nicheklap, kommer porten nærmest til at være usynlig.

Sikkerheden sikres af affjedrede lukkebolte i rustfrit stål, isoleringslag og dobbelte gummitætninger.
Med komfortabel drivanordning

Med komfortabel drivanordning

Kombinationen af en skydelåge i stål eller rustfrit stål med SupraMatic HT-lågeåbneren gør det muligt hurtigt i åbne og lukke den i den daglige drift. Komfortable betjening med håndsender, trykknap eller nøglekontakt. I tilfælde af brand låser en patenteret mekanisme lågeåbneren op. Porten bliver så lukket sikkert med vægte.

Som option kan SupraMatic HT-portåbneren suppleres med den eksterne styring 360 og yderligere funktioner.
Kataloger