Indkørselsskydeporte

Indkørselsskydeporte - fritbærende konstruktion, høj sikkerhedsstandard, komplet færdigmonterede

Hörmanns indkørselsskydeporte af stabile stålprofiler leveres som et komplet element med en åbningsbredde på op til 16 meter. Således kan til anlæg med to retninger opnås en bredde på 32 meter. Konstruktionen er fritbærende. Fordel: ikke meget arbejde med fundamentet. Ingen montering af køreskinne, ingen forstyrrelser af portkørslen i tilfælde af is, sne eller større mængder snavs. Indkørselsskydeporten bliver til et unikum: Specielle ønsker til konstruktionen kan realiseres med en individuelt udformet portfløjsfylding (ikke indeholdt i leveringsomfanget).

Gode grunde, der taler for Hörmann indkørselsskydelåger

Supplerende aluminiumsbånd*

Supplerende aluminiumsbånd*

På begge sider af porten er der anbragt aluminiumsbånd* på overkanten af portfløjen. På den måde undgås der direkte kontakt mellem kørerullerne og portens overfladebelægning, som er af høj kvalitet. På den måde bevares portens flotte udseende.

* For type HS indgår det i leveringsomfanget, for type HSS / HS Alu er det som option.

Sikker automatisk styring

Sikker automatisk styring

Fem selvovervågende kantsikringer stopper øjeblikkeligt porten - selv ved den mindste modstand. Det giver en maksimal sikkerhed for personer og køretøjer.

Sikker styringselektronik

Sikker styringselektronik

Styringselektronikken er integreret i søjlen. Den befinder sig på gårdsiden. I tilfælde af, at der skal udføres servicering eller indstillinger, behøver man kun åbne klappen. En håndsender, som kan kodes individuelt, gøre det særligt komfortabelt for førerne i jeres virksomheds vognpark at åbne skydelågen fra bilen. Det er en meget stor fordel for porte, som bruges hyppigt.

Højtydende elektronik til alle styrefunktioner
  • Udvidelse til kontaktlister
  • Trådløs styring
  • Kortlæsersystemer
  • Forsinket- / åbningsautomatik
  • Induktionssløjfer
  • Fotoceller
  • Visning: åben, lukket, i bevægelse